Mesto romantike in večne ljubezni Romea in Julije, Gardsko jezero ter doline med Dolomiti. Pridružite se nam!

Verona, Gardsko jezero, Dolomiti – 2 dni


Čarobni kraji Italije

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do novembra 2024

Prevoz: avtobus, ladja

Program potovanja:

1. dan: SLOVENIJA-VERONA-GARDSKO JEZERO

Zgodnji jutranji odhod avtobusa proti Primorski in državni meji. Nadaljevanje vožnje po italijanskih avtocestah s krajšimi postanki do Verone in ogled starega mestnega jedra: Arene, trga Bra, trga Erbe, Gosposkega trga, stolnice. Nadaljevanje poti do mesteca Garda ob istoimenskem jezeru. Peš si boste ogledali staro mestno jedro in nato z avtobusom nadaljevali pot do mesteca Malcesine. Z ladjo boste odpluli naprej proti severu do mesta Riva del Garda, se namestili v hotelu in večerjali. Po večerji se boste sprehodili po mestecu, kjer so ob obali številni prijetni lokali, in izbrali, kateri vam je najbolj všeč. Prenočevanje.

 2. dan: DOLOMITI-SLOVENIJA

Po zajtrku se boste z avtobusom peljali po zahodni obali po Gardesani. Slikovito cesto s številnimi mostovi in predori je dal zgraditi Mussolini. Uživali boste ob pogledih na jezero in občudovali v strmino izklesano pot. Ustavili se boste v vasici Limone in se nato vrnili do Rive. Nadaljevanje proti severu do Bolzana in čudovitih ledeniških dolin med Dolomite. Proti domu boste šli čez prelaz Paso do Pordoi do Cortine d’Ampezzo in od Tolmezza mimo Podkorna v Slovenijo. Prihod v Ljubljano v poznih urah.

Cena potovanja na osebo je: 196 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine in parkirnine, 1 x polpenzion (večerja, nočitev in zajtrk, namestitev v dvoposteljnih sobah) v hotelu 3*, plovbo z ladjico, vse zunanje oglede, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov,  potovanja s turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.