Prvi postanek boste naredili v mestu Peschiera na južni obali jezera.
 2 dni, 175 EUR (večerja).

Gardsko jezero, Dolomiti


2 dni

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do novembra 2024

Prevoz: avtobus, ladja

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Peschiera-Garda-Malcesine-(Monte Baldo)-Riva
Zgodaj zjutraj odhod turističnega avtobusa z zbirnega mesta. Vožnja čez Kras in mejo na Fernetičih ter po avtocesti mimo Benetk, Padove in Verone do Gardskega jezera. Postanek boste naredili v mestu Peschiera na južni obali jezera. Pot boste nadaljevali v mesto Garda, po katerem jezero nosi ime. Kratek ogled in nadaljevanje do mesteca Malcesine. Če bo jasen dan, vam toplo priporočamo vzpon na goro Monte Baldo. Napor ni potreben, saj imajo žičnico. Pri gornji postaji kar 1.800 m nad morjem se vam bo odprl čudovit pogled na okoliške hribe ter jezero pod njimi.  Sledi zanimiva plovba proti severnemu delu jezera in ogled mesta Riva. Pozno popoldan se boste namestili v hotelu, povečerjali in prenočili.

2. dan: Riva-Bolzano-Dolina Val ‘dEga -Prelaz Paso Pordoi-Slovenija
Po zajtrku se boste najprej zapeljali po znameniti cesti Gardesani, nato pa nadaljevali pot po dolini Adiže do mesta Bolzano, od tam v dolino Val d’ Ega, s krajšimi postanki ob jezerih in na razglednih točkah Dolomitov. Postanek bo tudi na najvišji točki na prelazu Paso Pordoi in nato spust proti dolinam na severnem delu Dolomitov. Proti domu se boste pripeljali čez mejo pri Trbižu in nato mimo Kranjske Gore do doma. Prihod pozno zvečer.

Cena potovanja na osebo je: 175 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine in parkirnine, 1 x polpenzion (večerja, nočitev in zajtrk, namestitev v dvoposteljnih sobah, tuš, wc) v hotelu 3*, vse zunanje oglede, plovbo z ladjico, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine, žičnica.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda,  števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.