Celodnevni in večerni ogled številnih zanimivosti sveta, kjer vsakdo najde nekaj zase.

GARDALAND


Dan adrenalina

Trajanje potovanja: 1 dan

Odhodi: od aprila do novembra 2021

Program potovanja:

Odhod avtobusa iz mesta, ki ga določi skupina. Vožnja proti Italiji, po avtocesti mimo Benetk in Verone do Gardalanda. Celodnevni in večerni ogled številnih zanimivosti sveta, kjer vsakdo najde nekaj zase. V parku so štiri tematsko različne vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), številne trgovinice, restavracije, predstave, za katere skrbi več kot sto petdeset animatorjev. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer bodo mladi nadebudneži lahko raziskovali drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali pa se pozabavali z ostalimi igrali in maskotami parka. Drugi boste obiskali Hišo norosti, kjer je vse mogoče, si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali lansko novost prvi wing coaster na svetu – X-RAPTOR … Letos pa vas čaka dogodivščina ledene dobe »Ice age« v 5D kinu. Proti doplačilu lahko obiščete v sklopu Gardalanda tudi akvarijski kompleks »Sea life« – magični morski svet. Ob zaprtju parka odhod avtobusa in vožnja mimo Verone, Padove do Ljubljane in naprej do Maribora, kamor je prihod predviden v zgodnjih jutranjih urah.

Cena potovanja na osebo je: 58,00 EUR

Cena vključuje:

prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine, vstopnino v Gardaland, kvalitetno slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Natančno ceno potovanja bomo določili na osnovi števila potnikov, datuma potovanja in kraja odhoda.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 110 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 110 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 115 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 115 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 118 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 118 EUR.