Vožnja čez Kras in mejo na Fernetičih ter po avtocesti do Benetk. Parkirali boste na otoku Tronchetto in se do mestnih znamenitosti podali kar peš mimo železniške postaje,...

Benetke


1 dan

Čas potovanja: 1 dan

Odhodi: od marca do decembra 2024

Prevoz: avtobus, ladja

Program potovanja:

Slovenija–Benetke–Slovenija
Jutranji odhod turističnega avtobusa z zbirnega mesta. Vožnja čez Kras in mejo na Fernetičih ter po avtocesti do Benetk. Parkirali boste na otoku Tronchetto in se do mestnih znamenitosti podali kar peš mimo železniške postaje, cerkve st. Maria dei Frarri in čez most Rialto do Markovega trga. Povzpeli se boste na balkon bazilike sv. Marka in od tam pogledali znamenite stavbe ob trgu: zvonik, mestno uro, Stari in Novi Prokuratorij, knjižnico, Napoleoniko in Levji trg. Ogledali si boste tudi znamenite kipe konj, prinešene iz Bizanca in vrnjene iz Pariza (originale) ter notranjost cerkve sv. Marka. Nadaljevali boste okoli Doževe palače do Mostu vzdihljajev. Popoldan boste imeli čas za samostojno sprehajanje po mestu, posedanje ob italijanski kavi ali opazovanje vrveža na trgu in prometa raznovrstnih plovil po kanalih in morju. Lahko se odločite za ogled zbirk v muzeju Correr ali Doževi palači. Zbor na dogovorjenem mestu ob 17.30 in povratek do parkirišča na Tronchettu (z ladjo doplačilo). Odhod z avtobusom iz Benetk je predviden ob 18.30.

Cena potovanja na osebo je: 58 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom po opisani poti, cestne pristojbine in parkirnine, vstopno takso za obisk Benetk, slovensko vodenje, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: prevozi z vaporettom v mestu, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov,  potovanja s turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.