Toskano zaznamujejo zeleni griči z nasadi oljk, vinske trte, kamnite hiše in vile pa tudi z obzidji obdana mesta, bogate vinske kleti... 2 dni, 218 EUR (polpenzion).

Biseri Toskane


2 dni

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do novembra 2024

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Lucca-Pisa
Zgodaj zjutraj odhod z zbirnega mesta. Vožnja čez Primorsko do Fernetičev in po italijanskih avtocestah mimo Benetk in Bologne na južno stran Apeninov v Lucco. Blizu obzidja boste izstopili in se v center podali peš. Cerkev sv. Mihaela, katedrala, posvečena sv. Martinu, trg Amfiteatro … izstopajo v mestni podobi. Na enem od trgov si boste vzeli čas za okrepčilo. Naslednji cilj bo nekoč pristaniška Pisa. Tudi vas bo pritegnil trg Čudežev s stolnico, krstilnico, pokopališčem in slovitim poševnim stolpom. Čeprav še vedno visi, so ga toliko uravnotežili, da manjšim skupinam dovolijo tudi vzpon. Pogledali boste tudi notranjost katedrale in baptisterija. Pot do hotela, večerja in prenočitev.

2. dan: Firence-Slovenija
Zajtrk in odhod v Firence. Plačilo avtobusnih dovolilnic in nadaljevanje do reke Arno. Sprehodili se boste med mestnimi cerkvami in palačami vključno s stolnico in galerijo Uffizi. S starega mostu boste opazovali reko, ki je leta 1966 poplavila ves stari center. Oglede v mestu boste zaključili na razgledni ploščadi, kjer boste videli stari center in letališče ter obronke Apeninov, koder bo šla vaša pot proti domu. Firence boste zapustili sredi popoldneva in se do Slovenije pripeljali pred polnočjo.

Cena potovanja na osebo je: 218 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine in parkirnine, vstopne avtobusne takse v Lucci, Pisi in Firencah, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*, 1 x polpenzion, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov,  potovanja s turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.