Odpeljali se boste do Verone, kjer bo postanek za ogled glavnih zanimivosti mesta...2 dni, 195 EUR (polpenzion).

Benetke in Verona


Verona in Beneška laguna

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do novembra 2024

Prevoz: avtobus, ladja

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Burano-Murano-Benetke-Lido di Jesole
Odhod avtobusa zgodaj zjutraj. Vožnja po avtocesti čez Fernetiče in naprej s krajšim postankom do Punta Sabbioni. Tam se boste vkrcali na posebno ladjico in odpluli do prvega otoka Burana. Otok je s pisanimi hišami, umirjenim življenjem in izdelovalci čipk, pravo nasprotje Benetk. Drugi cilj bo otok Murano s stoletno tradicijo izdelovanja steklenih mojstrovin. Več se boste naučili ob obisku delavnice, kjer bodo izdelki iz vroče steklene mase nastajali pred vašimi očmi. Nadaljevanje plovbe do Markovega trga v Benetkah in ogledi: Doževa palača z Mostom vzdihljajev, Markova cerkev, zvonik sv. Marka, Stara in Nova uradniška palača. Prišli boste tudi do mostu Rialto. Nazaj na Markov trg boste lahko šli peš ali tja zapluli z rečnim avtobusom po znamenitem Velikem kanalu. Zvečer se boste namestili v hotel v območju Punta Sabbioni/ Lido di Jesolo. Večerja, prenočevanje.

2. dan: Verona-Slovenija
Po zajtrku se boste odpeljali do Verone, kjer bo postanek za ogled glavnih zanimivosti mesta, morda najbolj znanega po tragični zgodbi Romea in Julije. Videli boste areno, kjer so krvave boje zamenjale vrhunske poletne operne predstave, trg Bra in Erbe, grobnice družine Scaligeri, Julijin balkon, kjer se še dandanes fotografira množica sodobnih Romeov, stolnico, cerkev sv. Anastazije, kamniti most …  Pozno popoldan boste zapustili Verono in se vrnili domov, kjer boste pred polnočjo.

Cena potovanja na osebo je: 195,00 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine in parkirnine, vstopno takso za Benetke, 1 x polpenzion (večerja, nočitev in zajtrk, namestitev v dvoposteljnih sobah) v hotelu 3*, plovbo z ladjico, vse zunanje oglede, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov,  potovanja s turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.