Ogled popotresno obnovljenega mesteca s prekrasnim starim centrom. Sledi vožnja v eno najzanimivejših pokrajin Zahodnih Julijcev, v Rezijo.

Rezija


Robič-Čedad-Rezija-Trbiž

Čas potovanja: 1 dan

Odhodi: od marca do decembra 2024

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

Z zbirnega mesta avtobusna vožnja mimo Cerknega in po Posočju v Italijo. Prestop državne meje pri Robiču in nadaljevanje potovanja skozi Nadiško in Beneško Slovenijo. Postanek v Čedadu, sprehod skozi lepo mestno središče do znamenitega Hudičevega mostu in Langobardskega templja. Nadaljevanje potovanja mimo Tarčenta do kraja Pušja vas/Venzone. Ogled popotresno obnovljenega mesteca s prekrasnim starim centrom. Sledi vožnja v eno najzanimivejših pokrajin Zahodnih Julijcev, v Rezijo. Prihod v središče, v kraj Ravanca/Prato in ogled»Muzeo tih rozajanskih judi«  Nato še vožnja do Stolbica/Stolvizze, od koder je zelo lep razgled po dolini, zatem vožnja skozi zanimivo Kanalsko dolino do mesta Trbiž/Tarvizio. Sprehod po mestu do slikovite farne cerkve na glavnem trgu. Prestop meje pri Ratečah in vožnja skozi Gozd Martuljek in mimo Brnika proti domu, kamor bo prihod v poznih večernih urah.

Cena potovanja na osebo je:  72 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom po opisani poti, cestne takse, slovensko vodenje, vstopnino v »Muzeo tih rozajanskih judi« organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov,  potovanja s turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.