Zgodaj dopoldne prvega dne prihod v Pieve di Cadore, kjer bo postanek pri rojstni hiši slikarja Tiziana.
2 dni, 210 EUR (večerja, pokušina vin).

Dolomiti in južna Tirolska


2 dni

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do novembra 2024

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Pieve di Cadore-Passo Pardoi-Bolzano
Zgodaj zjutraj odhod z zbirnega mesta, vožnja čez Gorenjsko mimo Kranjske Gore do Rateč in prestop meje z Italijo. Zgodaj dopoldne prihod v Pieve di Cadore, kjer bo postanek pri rojstni hiši slikarja Tiziana. Sledi vožnja v osrčje Dolomitov do znanega zimskošportnega središča Cortina. Popoldanska vožnja po zaviti gorski cesti do Passo Pordoi, kjer bo na višini 2200 m postanek za panoramski razgled po čudoviti okolici ter vzpon (z gondolo) na vrh Sass Pordoi (2952 m). Po spustu nadaljevanje vožnje proti Bolzanu, v predel, imenovan vrt Evrope, kjer je približno 17.000 hektarov sadovnjakov. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2. dan: Bolzano-Merano-Kaltern-Slovenija
Po zajtrku ogled mestnega jedra Bolzana in katedrale. Lahko dodate obisk arheološkega muzeja z najstarejšo evropsko mumijo. Vožnja do znanega tradicionalnega zdraviliškega centra Merano, kjer boste naredili krajši postanek. Sledi povratek do vasice Kaltern, najbolj znanega vinskega kraja na tem območju. V eni izmed vinskih kleti boste lahko pokušali njihova vina. Nadaljevanje poti do Brunecka in naprej po dolini Pustertal mimo izvira reke Drave. Vožnja do mejnega prehoda Sillian in nadaljevanje poti po Avstriji do Lienza, Špitala, Beljaka. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 210 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestnine in parkirnine, 1 x polpenzion v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah ( večerje in zajtrki )  v Bolzanu ali okolici, vse oglede po programu, pokušino vina v Kalternu, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov,  potovanja s turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.