Vožnja do srednjeveškega mesteca San Gimignana, ki si ga boste tudi ogledali. Nato še Siena, Pisa in Lucca, sami
lepi kraji...2 dni, 229 EUR.

Toskana za dva dni


Čudovita Toskana

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od februarja do novembra 2024

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-San Gimignano-Siena-Ligurska obala
Zgodaj zjutraj zbirališče potnikov in odhod avtobusa z zbirnega mesta. Vožnja po avtocesti mimo Sežane proti državni meji ter naprej mimo Benetk in Firenc do srednjeveškega mesteca San Gimignana, ki si ga boste tudi ogledali. Zapeljali se boste do Siene, dolgoletne zgodovinske tekmice Firenc, in si ogledali stolnico, krstilnico ter trg Piazza del Campo – imenovan tudi »srce Siene«, ki je verjetno najlepši srednjeveški trg v Evropi. Nastanitev v Montecatini Terme večerja in prenočevanje.

2. dan: Ligurska obala-Pisa-Lucca-Slovenija
Zajtrk in vožnja do Pise, kjer si boste ogledali Trg čudes s stolnico, krstilnico in poševnim stolpom. V kolikor boste želeli, se lahko na stolp tudi povzpnete (vzpon je možen le za majhne skupine, priporočamo rezervacijo). Vožnjo boste nadaljevali do toskanskega mesta Lucce, s staro rimsko mrežo ulic, obdanega z obzidjem in mnogimi palačami, cerkvami in muzeji. V bližnjem Collodiju je bil »rojen« Ostržek. Popoldan vožnja po avtocesti mimo glavnega mesta Toskane, Firenc in Bologne proti Ljubljani, kamor je prihod v večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 229 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine in parkirnine, vstopno avtobusno takso v San Gimignanu, Sieni, Pisi in Lucci, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*, 1 x polpenzion, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov,  potovanja s turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.
  Bella Italia

  Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane….
  2 dni, 205 EUR.

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.