Firence se ponašajo z bogato zapuščino preteklih rodov. Začutite utrip v kulturni in trgovski prestolnici Toskane....
2 dni, 205 EUR.

Firence, Pisa in Lucca


Bella Italia

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od februarja do marca 2024

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1.dan: Slovenija-Firence-Montecatini Terme
Odhod avtobusa iz dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Toskane do reke Arno. Sprehodili se boste med mestnimi cerkvami in palačami vključno s stolnico in galerijo Uffizi. Na mestnem trgu Piazza della Signoria si boste ogledali pomembnejše spomenike: Palazzo Vecchio in Loggia dei Lanzi, kjer so razstavljeni kipi znanih florentinskih kiparjev ter vodnjak. S starega mostu boste opazovali reko, ki je leta 1966 poplavila ves stari center. Oglede v mestu boste zaključili na razgledni ploščadi, kjer boste videli stari center in letališče ter obronke Apeninov. Še nekja prostega časa za samostojne oglede in nakupe. Firence boste zapustili sredi popoldneva in se odpravili do kraja Montecatini Terme. Namestitev v hotelu, sledi tipična toskanska večerja v hotelu in prenočevanje.

2.dan: Montecatini Terme-Lucca-Pisa-Slovenija
Zajtrk v hotelu. Sledi nadaljevanje vožnje do srednjeveškega mesta Lucca. Nobeno drugo italijansko mesto ni tako umirjeno. Znotraj njenega obzidja je več deset majhnih romanskih cerkva, tihe tlakovane ulice, močni obrambni stolpi ter številni muzeji in spomeniki. Lucca je mesto, ki prekipeva od lahkotnosti, obilja, lepote in zglednosti. Sprehodili se bomo po starem mestnem jedru in si ogledali zanimivosti. Po prostem času za kosilo nadaljujemo z vožnjo po gričevnati pokrajini do Pise. Ogled zunanjosti glavnih  mestnih znamenitosti: katedrala, krstilnica, poševni stolp, Campo Santo, …V popoldanskih  urah avtobusna vožnja z vmesnimi postanki za osvežitev v smeri Slovenije, kamor boste prispeli v poznih nočnih urah.

Cena potovanja na osebo je: 205,00 EUR

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, cestne in ostale pristojbine, parkirnine in cestne pristojbine, polpenzion v hotelu turistične kategorije 3* v dvoposteljnih sobah v kraju Montecatini -Terme, turistična taksa v hotelu, zunanje oglede po programu, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, riziko odpovedi, dodatno zdravstveno zavarovanje CORIS.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.
Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja z avtobusi pa na 45 potnikov na 50 sedežnem, turističnem avtobusu.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Italija

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR
  Zibelka renesanse

  Firence, mesto veličastnih umetnosti in zibelka renesanse, cena 196 EUR

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,...2 dni, 182 EUR.
  Dežela med delto reke Pad

  Prvi ogled boste imeli v Ferrari. Sprehodili se boste po slikovitem mestu in pogledali osrednji grad Estense, katedralo, mestno hišo,…2 dni, 182 EUR.

  Vabimo vas v deželo chiantija, na popotovanje med čudežnimi vinskimi griči Toskane, ...3 dni, 318 EUR (polpenzioni, degustacije).
  ena in edina

  Vabimo vas v deželo chiantija, na popotovanje med čudežnimi vinskimi griči Toskane, …3 dni, 318 EUR (polpenzioni, degustacije).