Doživite trgatev posebne vrste. Po aperitivu in dobrem bograču se boste odpravili v vinograd, na veselo trgatev z igrami, stiskanjem, pokušnjo mošta in starega vina. 2 dni, 125 EUR.

Trgatev s cigansko ohcetjo


Ciganska svadba malo drugače

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do decembra 2022

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Balatonfüred
Odhod avtobusa z zbirnega mesta. Vožnja mimo Maribora na Madžarsko in po severni obali Blatnega jezera do najstarejšega letoviškega mesta Balatonfüreda. Njegov sloves se v glavnem nanaša na enajst zdravilnih vrelcev z ogljikovo kislino. Voda se uporablja predvsem za zdravljenje srčnih bolezni. Po aperitivu in dobrem bograču se boste odpravili v vinograd, na veselo trgatev z igrami, stiskanjem, pokušnjo mošta in starega vina. Za vse, ki doma nimajo vinograda, bo to doživetje posebne vrste. Nastanitev in osvežitev v hotelu. Večerja v čardi, glasba, ciganska ohcet, pijača. Prenočevanje.

2. dan: Balatonfüred-Tihany-Heviz-Slovenija
Pozni zajtrk in ogled Tihanyskega polotoka z lepim pogledom na jezero in okolico. Je hkrati tudi najprivlačnejši kraj ob Blatnem jezeru in kljub svoji majhnosti nudi mnogo znamenitosti. Cerkev ima iz 11. stoletja ohranjeno romarsko kripto in baročne rezbarije. V nekdanjem samostanu si lahko ogledate zgodovino Blatnega jezera in okolice. Sledi vožnja do Heviza, največjega naravnega zdraviliškega jezera v Evropi, v katerega dotekajo topli izviri (29-32° C). Prosto za kopanje ali nakupe. Pozno popoldne odhod proti domovini. Prihod v domovino v večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 125 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in cestne takse, 1 x nočitev s zajtrkom ob Balatonu v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*, aperitiv, bograč golaž, večerjo v čardi s folklornim programom in pijačo, vse oglede po programu, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Madžarska

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).
  Na obrobjihPanonske nižine

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).

  Slikovita Budimpešta s svojim arhitekturnim obličjem ter raznovrstnim in pestrim življenjem privlači turiste iz vsega sveta,...3 dni, 178 EUR (večerja v Čardi).
  Budimpešta in jezero doživetij

  Slikovita Budimpešta s svojim arhitekturnim obličjem ter raznovrstnim in pestrim življenjem privlači turiste iz vsega sveta,…3 dni, 178 EUR (večerja v Čardi).

  Budimpeštanski bregovi Donave in mesto umetnikov Szentendre 2 dni, 130 EUR.
  Bisera lepe modre Donave

  Budimpeštanski bregovi Donave in mesto umetnikov Szentendre 2 dni, 130 EUR.