Madžarski podobne države ni v vsej Evropi. Mesta, pokrajina in ludje so privlačni predvsem za tiste, ki iščejo posebna, nova doživetja. 2 dni, 95 EUR.

Potepanje po Madžarski


Po deželi paprike in tokaja

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do decembra 2022

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Balaton-Budimpešta
Zjutraj odhod turističnega avtobusa in vožnja mimo Maribora proti Murski Soboti. Nadaljevanje poti na Madžarsko in vožnja po županiji Zala do Balatona. Vožnja ob južni obali Blatnega jezera. Postanek za oddih, krajši sprehod ob jezeru in nato nadaljevanje poti proti Budimpešti. Po prihodu sledi ogled mesta: Nepstadion, Trg herojev, dvorec Vajda Hunyadi, Mestni park, Štefanova cerkev, parlament … Namestitev v hotelu in večerja. Po večerji obisk Citadele, razgledne točke, od koder je najlepši pogled na razsvetljeno prestolnico. Povratek v hotel in nočitev.

2. dan: Budimpešta-Tihany-Heviz-Slovenija
Po zajtrku nadaljevanje ogledov prestolnice: Grajski hrib, Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava, kraljevi grad … Okoli poldneva povratek proti Balatonu. Vožnja po severni strani jezera. Ogled polotoka Tihany z istoimensko vasico ter cerkvijo in kripto iz 11. stoletja. Nadaljevanje poti po panoramski cesti ob jezeru do zdravilišča Heviz, kjer se nahaja največje zdraviliško jezero v Evropi (voda ima od 29 do 32 stopinj). Krajši postanek. Povratek proti slovenski meji in nadaljevanje poti proti domu, kamor je predviden prihod v poznih nočnih urah.

Cena potovanja na osebo je: 95 EUR

Cena vključuje: potovanje s turističnim avtobusom po programu, namestitev v hotelu turistične kategorije na osnovi polpenziona (večerja/zajtrk), v dvoposteljnih sobah, vse oglede po programu, vstopnino v Matjaževo cerkev, parkirnine v Budimpešti,  slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Madžarska

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).
  Na obrobjihPanonske nižine

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).

  Slikovita Budimpešta s svojim arhitekturnim obličjem ter raznovrstnim in pestrim življenjem privlači turiste iz vsega sveta,...3 dni, 178 EUR (večerja v Čardi).
  Budimpešta in jezero doživetij

  Slikovita Budimpešta s svojim arhitekturnim obličjem ter raznovrstnim in pestrim življenjem privlači turiste iz vsega sveta,…3 dni, 178 EUR (večerja v Čardi).

  Budimpeštanski bregovi Donave in mesto umetnikov Szentendre 2 dni, 130 EUR.
  Bisera lepe modre Donave

  Budimpeštanski bregovi Donave in mesto umetnikov Szentendre 2 dni, 130 EUR.