Budimpešta, čudovito mesto ob reki Donavi, je najlepša v predprazničnih dneh. Mogočne palače, ribja trdnjava, parlament in številni mostovi,...2 dni, 108 EUR.

Budimpešta in Balaton


Tisočletno mesto ob Donavi

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do decembra 2022

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: SLOVENIJA- BUDIMPEŠTA
Zgodaj zjutraj zbirališče potnikov v kraju, ki ga določijo zaključene skupine. Vožnja proti Murski Soboti in Madžarski ter nadaljevanje vožnje ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Prestolnica ob Donavi je zaradi svoje slikovite lege, veličastnih kraljevskih in cesarskih zgradb ter posebnega ozračja vselej privlačen turistični cilj. Budimpeštanski bregovi Donave in staro budimsko mesto so na Unescovem seznamu svetovne kulturne dediščine. Po prihodu obisk zanimive centralne tržnice in sprehod po mondeni peš ulici Váci. Krožni ogled glavnih mestnih znamenitosti: opera, Trg herojev, Vajda Hunyadijev dvorec, Štefanova cerkev, parlament. Nastanitev v hotelu. Za doplačilo priporočamo večerjo v čardi, značilni madžarski restavraciji z glasbo, folkloro in pijačo, ter panoramsko vožnjo na Citadelo, od koder je najlepši pogled na razsvetljeno prestolnico. Prenočevanje.

2. dan: BUDIMPEŠTA-TIHANY-LJUBLJANA-SLOVENIJA
Po samopostrežnem zajtrku ogled Grajskega hriba. Odhod proti severni strani Blatnega jezera. Med potjo ogled Tihanyskega polotoka s čudovitim pogledom na madžarsko morje in okolico. Tihany je najprivlačnejši kraj ob Blatnem jezeru, slovi po svojih znamenitostih in po pokrajinski lepoti. Prostor je zaščiteno območje. Popoldne odhod proti domovini. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 108 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine, prenočevanje s samopostrežnim zajtrkom z nastanitvijo v dvoposteljnih sobah v hotelu najmanj 3* v Budimpešti, oglede in vstopnine po programu, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, ob prijavi najmanj 20 potnikov 3-delna, značilna večerja v čardi z glasbo, folkloro in pijačo.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Madžarska

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).
  Na obrobjihPanonske nižine

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).

  Slikovita Budimpešta s svojim arhitekturnim obličjem ter raznovrstnim in pestrim življenjem privlači turiste iz vsega sveta,...3 dni, 178 EUR (večerja v Čardi).
  Budimpešta in jezero doživetij

  Slikovita Budimpešta s svojim arhitekturnim obličjem ter raznovrstnim in pestrim življenjem privlači turiste iz vsega sveta,…3 dni, 178 EUR (večerja v Čardi).

  Budimpeštanski bregovi Donave in mesto umetnikov Szentendre 2 dni, 130 EUR.
  Bisera lepe modre Donave

  Budimpeštanski bregovi Donave in mesto umetnikov Szentendre 2 dni, 130 EUR.