Preživite nepozaben vikend v Parizu. Letalo, 3 dni, 498 EUR.

Vikend v Parizu


Mesto umetnikov in ljubezni

Čas potovanja: 3 dni/2 noči

Odhod: od februarja do novembra 2022

Najmanjše št. potnikov: 30

Prevoz: letalo, avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Pariz
Zbirališče potnikov na letališču. Polet letala proti Parizu in pristanek na letališču Charles de Gaulle. Prevoz do Pariza in približno triurni avtobusni ogled mesta: otok na Seni – Ile de la Cité s katedralo Notre-Dame, Latinska četrt, Saint-Germain, Sorbona, znana ulica Rivoli, Louvre, Elizejske poljane, Eifflov stolp, Napoleonova grobnica – Dôme des Invalides, pa še mnogo znanih pariških trgov: Concorde, Bastille, République, Vendôme, Trocadéro, Etoile in še mnogo drugega. Nastanitev v hotelu. Popoldan vožnja z metrojem do Eifflovega stolpa in vzpon. Za konec še večerna vožnja z ladjico po Seni. Nočitev.

2. dan: Pariz
Zajtrk. Možen celodnevni individualni obisk parka Disneyland, ki leži 32 km iz Pariza. Predlagamo, da si Pariz dodatno ogledujete peš in z metrojem. Možen sprehod mimo Notre-Dame po otoku Ile de la Cité ali mimo Louvra do Elizejskih poljan; morda od trga, kjer je nekoč stala zloglasna trdnjava Bastilja, čez Place des Vosges in nato proti centru moderne umetnosti Georges Pompidou … Lahko se podate na levi breg in odkrivate čare Saint-Germaina, četrti, ki so jo za svojo vzeli intelektualci. Popoldan prosto za individualne oglede npr. velikih blagovnic ali pa odličnih zbirk v Picassovem, Rodinovem, Zadkonovem in drugih muzejih. Zvečer še sprehod po Montmartru, shajališču umetnikov in ogled bazilike Sacré-Coeur, ki ji Parižani zaradi bele barve fasade pravijo bela golobica. Zvečer si lahko za doplačilo ogledate predstavo v enem od mnogih pariških kabaretov. Nočitev.

3. dan: Pariz-Versailles-Slovenija
Zajtrk. Dopoldan priporočamo ogled kakšnega od velikih muzejev: muzeja Louvre, kjer se boste odločili ali čas namenite slikam od Leonardove Mone Lise do Rubensovih portretov Marije Medici, kipom npr. Michelangelovim sužnjem, kraljevim draguljem ali starim kulturam iz Mezopotamije in Egipta  Muzeja Orsay, ki se ponaša z bogato zbirko impresionistov, Rodinovega muzeja, muzeja Carnavalet … Kdor si muzejev ne želi, lahko čas izkoristi za sprehod po nabrežjih reke Sene, po Elizejskih poljanah … Popoldan (doplačilo) izlet v Versailles. Skupaj s prtljago se boste z avtobusom odpeljali iz hotela na ogled dvorca Ludvika XIV., Sončnega kralja, in prekrasnih vrtov, ki dvorec obdajajo. Proti večeru prevoz na letališče in polet letala proti Sloveniji.

Cena potovanja na osebo je: 498 EUR

Cena vključuje: letalski prevoz po programu, avtobusni prevoz z letališča do hotela in nazaj, približno 3-urni avtobusni ogled, prenočevanje z zajtrkom v hotelu 3*, namestitev v dvoposteljni sobi (TWC), slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine, izlet v Versailles, dodatni transferji

Končna cena in program bosta določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, odhodnega letališča, časov prostih poletov, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Francija

  Pariz je brez dvoma eno najlepših mest na svetu. Od zanimivih muzejev do romantičnih potepanj in uživanja v dobri hrani in pijači. 4-5dni, 228 EUR.
  Pariško doživetje

  Pariz je brez dvoma eno najlepših mest na svetu. Od zanimivih muzejev do romantičnih potepanj in uživanja v dobri hrani in pijači. 4-5dni, 228 EUR.

  Potovanje boste pričeli v francoski pokrajini Šampanji, se odpravili do mesta Reims, kjer so Francozi kronali svoje kralje... Avtobus, 4-5 dni, 298 EUR.
  Umetnost uživanja

  Potovanje boste pričeli v francoski pokrajini Šampanji, se odpravili do mesta Reims, kjer so Francozi kronali svoje kralje… Avtobus, 4-5 dni, 298 EUR.

  Tridnevno potovanje po najbolj opevanih predelih Francije, Azurni obali in Provansi.
Avtobus, 4 dni, 220 EUR.
  Francoska riviera in lavanda

  Tridnevno potovanje po najbolj opevanih predelih Francije, Azurni obali in Provansi.
  Avtobus, 4 dni, 220 EUR.