Vožnja po dolini Neretve, pokušina tipičnega neretvanskega brodeta in nepozabno doživetje ob obiranju mandarin,...3 dni, 175 EUR (vse všteto...)

Obiranje mandarin v dolini Neretve


Tradicionalno doživetje

Čas potovanja: 3 dni/2 noči

Odhodi: od marca do novembra 2022

Minimalno št. potnikov: 45

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Makarska riviera
V jutranjih urah odhod avtobusa iz kraja, ki ga določijo zaključene skupine, in vožnja proti Hrvaški. Po prestopu meje vožnja po avtocesti skozi predora Mala Kapela in Sv. Rok do Maslenice in naprej mimo Šibenika na Makarsko riviero, ki je znana po svojih čudovitih peščenih plažah. Nastanitev v enem od hotelov na Makarski rivieri. Popoldne možnost kopanja, sprehodov ob morju. Zvečer večerja, po večerji zabava v hotelski restavraciji, prenočevanje.

2. dan: Dolina Neretve
Po zajtrku se boste mimo Baćinskih jezer zapeljali v dolino Neretve. Dan bo namenjen obiranju mandarin in uživanju ob čudovitih pogledih na zelena drevesa, polna dišečih in sočnih oranžnih mandarin. Ob prihodu nam bodo postregli s suhimi figami in pijačo dobrodošlice, nato pa boste začeli z »berbo«. Seveda pa ne boste nabirali ves dan. S posebnimi neretvanskimi čolni trupicami, boste zapluli po slikovitih kanalih reke Neretve in njene delte, opazovali in fotografirali naravo, številne vodne ptice, čudovito okolje in še kaj. Domačini nam bodo pripravili pristno domače kosilo z zabavo v tipični restavraciji. Tam ali ob poti proti hotelu boste lahko po želji nakupili še nekaj pridelkov iz delte Neretve (suhe fige, travarica, paradižnik …). Pozno popoldne se boste zapeljali nazaj proti hotelu, kjer se boste po večerji še skupaj poveselili in se pogovorili o doživetjih. Prenočevanje.

3. dan: Makarska riviera-Split-Trogir-Primošten-Slovenija
Po zajtrku se boste zapeljali v Makarsko. Postanek za sprehod po mestu ali ob morju. Po postanku vožnja ob obali do Omiša. Kratek postanek v Omišu za ogled slikovitega kanjona reke Cetine, nato nadaljevanje potovanja v dalmatinsko prestolnico. Postanek za sprehod po vedno živahni »splitski rivi« ali do Dioklecijanove palače ali ozkih mestnih ulicah ali kosilo. Pot nadaljujemo po obalni cesti ob Kaštelanskem zalivu mimo Trogira in ob morju do Marine. Mimo Rogoznice pridemo v Primošten, nato pa nadaljujemo pot ob morju do Šibenika in po avtocesti do Vinice in dalje proti domu. Prihod domov je predviden okoli 23.00.

Cena potovanja po osebi je: 175 EUR

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, 2 x polpenzion, namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* na Makarski rivieri, obiranje mandarin (vsak udeleženec dobi 5 kg mandarin), vožnjo s trupicami po delti Neretve, kosilo z zabavo, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačilo: enoposteljna soba.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Hrvaška

  Obiščite Kvarner, uživajte ob odlični kulinariki in prijetnem druženju, ter se s turistično ladjo podajte na raziskovanje otokov Sv. Grgur in Goli otok. Že od 185 EUR.
  Krk – Goli otok – Sv. Grgur

  Obiščite Kvarner, uživajte ob odlični kulinariki in prijetnem druženju, ter se s turistično ladjo podajte na raziskovanje otokov Sv. Grgur in Goli otok. Že od 185 EUR.

  Ljudje in spomini, mesta in vasi, kulinarika in miti. Prepletanje legend iz širokih ravnic panonske nižine. To sta Slavonija in Baranja. 3 dni, cena, 209 EUR

  Ljudje in spomini, mesta in vasi, kulinarika in miti. Prepletanje legend iz širokih ravnic panonske nižine. To sta Slavonija in Baranja. 3 dni, cena, 209 EUR

  Najlepši narodni parki Hrvaške. Šestnajst prekrasnih jezer, ki so med seboj povezana s slapovi in brzicami, Kornatsko otočje, slapovi reke Krke...3 dni, 195 EUR (polpenzion, ribji piknik, vstopnine).
  Plitvička jezera, Kornati in slapovi reke Krke

  Najlepši narodni parki Hrvaške. Šestnajst prekrasnih jezer, ki so med seboj povezana s slapovi in brzicami, Kornatsko otočje, slapovi reke Krke…3 dni, 195 EUR (polpenzion, ribji piknik, vstopnine).