Vožnja z ladjico po Kornatskem arhipelagu. Z barke si boste v miru ogledali prekrasne in uživali v lepoti barv in oblik. 3 dni, 178 EUR (polpenzion, ribji piknik).

Narodni park Kornati


Arhipelag neštetih otokov in otočkov

Čas potovanja: 3 dni/2 noči

Odhodi: od marca do novembra 2022

Minimalno št. potnikov: 45

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Plitvice-Zadar
Zjutraj odhod avtobusa iz kraja, ki ga določi supina. Vožnja proti Hrvaški meji. Po opravljenih obmejnih formalnostih nadaljevanje poti mimo Karlovca do Plitviških jezer, unescove kulturne dediščine. Ogled Narodnega parka, ki velja za enega najlepših naravnih pojavov v Evropi. Iz zavetja gostih gozdov nas bo pot peljala v sivino velebitskega primorskega krasa, mimo narodnega parka Paklenica do Zadra. Nastanitev v hotelu 3*, večerja in prenočevanje. Prenočevanje.

2. dan: Zadar-Kornati-Zadar
Po zajtrku vožnja z ladjo po Kornatskem arhipelagu. Z barke si boste v miru ogledali prekrasne otoke z nenavadnimi imeni (Baba, Trbuh, Mrtvac …) in uživali v lepoti barv in oblik. Če bodo temperature dopuščale, se boste lahko kopali v kristalno čistem morju. Za dobro vzdušje bodo poskrbeli na ladji, saj nam bodo pripravili pravi ribji piknik. Pozno popoldan povratek v Zadar. Večerja in prenočevanje.

3. dan: Zadar-Slovenija
Po zajtrku ogled mestnih znamenitosti Zadra: rimski forum, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Donata, mestno obzidje … Ogled mesta boste zaključili ob morskih orglah, ki so ena najnovejših mestnih pridobitev. V zgodnjih popoldanskih urah boste Zadar zapustili in se odpeljali proti domu, kamor boste prispeli v večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 178 EUR

Cena vključuje: avtobusni prevoz po programu, cestnine, 2 x polpenzion v hotelu 3*, vstopnino v narodni park Plitvice, ladjica po Kornatih, ogled narodnega parka Kornati z dobrodošlico, ribji piknik, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačilo: enoposteljna soba.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

 

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Hrvaška

  Obiščite Kvarner, uživajte ob odlični kulinariki in prijetnem druženju, ter se s turistično ladjo podajte na raziskovanje otokov Sv. Grgur in Goli otok. Že od 185 EUR.
  Krk – Goli otok – Sv. Grgur

  Obiščite Kvarner, uživajte ob odlični kulinariki in prijetnem druženju, ter se s turistično ladjo podajte na raziskovanje otokov Sv. Grgur in Goli otok. Že od 185 EUR.

  Ljudje in spomini, mesta in vasi, kulinarika in miti. Prepletanje legend iz širokih ravnic panonske nižine. To sta Slavonija in Baranja. 3 dni, cena, 209 EUR

  Ljudje in spomini, mesta in vasi, kulinarika in miti. Prepletanje legend iz širokih ravnic panonske nižine. To sta Slavonija in Baranja. 3 dni, cena, 209 EUR

  Najlepši narodni parki Hrvaške. Šestnajst prekrasnih jezer, ki so med seboj povezana s slapovi in brzicami, Kornatsko otočje, slapovi reke Krke...3 dni, 195 EUR (polpenzion, ribji piknik, vstopnine).
  Plitvička jezera, Kornati in slapovi reke Krke

  Najlepši narodni parki Hrvaške. Šestnajst prekrasnih jezer, ki so med seboj povezana s slapovi in brzicami, Kornatsko otočje, slapovi reke Krke…3 dni, 195 EUR (polpenzion, ribji piknik, vstopnine).