Žitnica Srbije poleg neskončnih ravnin ponuja tudi celo paleto raznovrstnih znamenitosti, katere preprosto morate obiskati. Subotica. 2 dni, 195 EUR.

Vojvodina


Dežela ljubeznivih in prijaznih ljudi

Čas potovanja: 1 dan

Odhodi: od marca do decembra 2023

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Novi Sad
V zgodnjih jutranjih urah zbor na mestu, ki ga določi skupina. Vožnja mimo Zagreba z vmesnimi postanki vse do Srbije. Nadaljevanje vožnje po tipični ravninski pokrajini proti prestolnici Vojvodine. Najprej si bomo ogledali drugo največjo trdnjavo v Evropi – Petrovaradin, ki ji mnogi pravijo tudi Gibraltar na Donavi. Sprehodili se bomo po centru mesta do trga svobode, ki ga krasi krščanska neogotska katedrala in baročna mestna hiša, zgrajena po vzoru mestne hiše v avstrijskem Gradcu. Prosti čas za samostojne oglede in nakupe, nato vožnja do hotela in namestitev. Po želji skupine večer zaključimo  v narodni restavraciji, kjer vas bodo postregli z vojvodinskimi dobrotami. Prenočevanje.

2. dan: Novi Sad-Subotica-Palić-Fruška gora-Slovenija
Zajtrk v hotelu, nato vožnja do Subotice in ogled osrednjega dela mesta, ki se ponaša s saborno cerkvijo, katedralo, sinagogo, veličastno mestno hišo ter ostalimi zgradbami, zaradi katerih se Subotica uvršča med najlepša mesta panonske nižine. Vožnja proti jezeru Palić, kjer bo nekaj prostega časa za osvežitev v eni izmed mnogih kavarn ali za sprehod po mondenem parku. Nadaljevanje vožnje do Fruške Gore, ki ji zaradi številnih srbskih pravoslavnih samostanov pravijo tudi Srbska sveta gora. Ogled enega izmed samostanov in vožnja z vmesnimi postanki proti domu, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.

Cena potovanja na osebo je: 195 EUR

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, polpenzion v hotelu turistične kategorije v dvoposteljnih sobah, vse vstopnine po programu, obvezno lokalno vodenje, kjer je obvezno, zunanje oglede po programu, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Srbija

  Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano,... 2 dni, 128 EUR.
  Prestolnica zabave

  Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano,… 2 dni, 128 EUR.

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu - Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,...3 dni, 215 EUR.
  Soteska Đerdap, nepozabno potovanje

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu – Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,…3 dni, 215 EUR.

  Srbija je dežela, ki obiskovalca ne pusti hladnega. Ponosni Srbi so sami po sebi original brez primere in čisto mogoče je, da vas bodo po nekaj dneh,...
  Obiščite pravo srce Srbije! Bogat program.

  Srbija je dežela, ki obiskovalca ne pusti hladnega. Ponosni Srbi so sami po sebi original brez primere in čisto mogoče je, da vas bodo po nekaj dneh,…