Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano,... 2 dni, 99 EUR.

Vikend v Beogradu


Prestolnica zabave

Odhodi: od marca do novembra 2022

Minimalno št. potnikov: 45

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: SLOVENIJA-BEOGRAD
Odhod avtobusa zgodaj zjutraj proti Zagrebu mimo Novega mesta, Brežic in naprej, skozi Slavonijo, do Beograda. Po prihodu avtobusni ogled mesta. Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano. Ogledali si boste največjo pravoslavno cerkev na Balkanu, hram sv. Save. Namestitev v hotelu in preostanek dneva prosto. Zvečer ogled ene najbolj slikovitih mestnih ulic, Skadarlije, in večerja v tej boemski četrti ob ”starogradski” glasbi, za katero je poleg hrane z »roštilja« značilno tudi petje kavarniških pevk in igranje ciganskih ansamblov. Vrnitev v hotel. Prenočevanje.

2. dan: BEOGRAD-SLOVENIJA
Po zajtrku ogled starega mestnega jedra delno peš in delno z avtobusom: Trg republike, Terazije, ulica Kneza Mihajla, konak (dvorec) kneginje Ljubice, sedež patriarha srbske cerkve, Saborna cerkev. Iz mestnega jedra se boste sprehodili do Kalemegdana, stare trdnjave, od koder je čudovit razgled na sotočje Save in Donave. Tam stoji spomenik v zahvalo Franciji, ki ga je izdelal Ivan Meštrović v spomin na sodelovanje Srbije in Francije v I. svetovni vojni in je simbol mesta. Od Beograda se boste poslovili v najstarejši beograjski kavarni ”Pitanje”. Sledi vrnitev v Slovenijo. Prihod v poznih večernih urah.

Cena: 112 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in cestne pristojbine, 1 x prenočevanje v dvoposteljni sobi z zajtrkom v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, turistično pristojbino, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Možno doplačilo:

Tipična večerja z “roštilja” na splavih ali Skadarliji 18€ po osebi

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Srbija

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu - Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,...3 dni, 185 EUR.
  Soteska Đerdap, nepozabno potovanje

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu – Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,…3 dni, 185 EUR.

  Srbija je dežela, ki obiskovalca ne pusti hladnega. Ponosni Srbi so sami po sebi original brez primere in čisto mogoče je, da vas bodo po nekaj dneh,...
  Obiščite pravo srce Srbije!

  Srbija je dežela, ki obiskovalca ne pusti hladnega. Ponosni Srbi so sami po sebi original brez primere in čisto mogoče je, da vas bodo po nekaj dneh,…

  Kulinarika, srbski melos in prijazni domačini. Utrip Beograda in večerne zabave. Sproščen izlet in gurmansko potepanje. Splavi, Skadarlija, nočno življenje, 3 dni, 216 EUR

  Kulinarika, srbski melos in prijazni domačini. Utrip Beograda in večerne zabave. Sproščen izlet in gurmansko potepanje. Splavi, Skadarlija, nočno življenje, 3 dni, 216 EUR