Rekordnih milijon obiskovalcev. Moto festivala ves čas nespremenjen: »Sviraj trubo, svirala zadugo - za veselje i nizašta drugo« . 2 dni, 112 EUR.

Guča


Festival trobentačev

Čas potovanja: 2 dni/ 1 noč

Odhodi: avgust 2022

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Guča
Odhod iz dogovorjenega mesta v smeri Guče–prestolnice trobente. Vsakoletni festival trubačev organizirajo že od leta 1961, ki pritegne okrog 400.000 obiskovalcev tako iz Srbije, kot tudi iz tujine. V majhnem kraju, s komaj 2000 prebivalci je tako največji festival etno glasbe v Evropi. Čaka vas nepozabno doživetje z več kot 200 trubaškimi orkestri ter preko 1200 tekmovalcev, ki se potegujejo za naziv najboljšega trubača, orkestra, mladega trubača,…V večernih urah namestitev v enem izmed hotelov v bližnji okolici. Prenočevanje.

2. dan: Guča-Sremska Mitrovica-Slovenija
Poznejši zajtrk v hotelu. Vožnja čez Šumadijo do Sremske Mitrovice, središča Sremskega področja. Sprehod skozi center mesta mimo cesarske rimske palače, v kateri je eno izmed svojih knjig napisal tudi sloviti filozof Mark Avrelij. Sremska Mitrovica je svoj vrhunec doživela v času tetrearhije 293-313 n.š., ko je bila ena od štirih prestolnic rimskega cesarstva. V njeni bližini se je rodilo kar pet rimskih cesarjev. Prosti čas za kavico in osvežitev. Nadaljevanje vožnje z vmesnimi postanki za osvežitev čez Slavonijo v smeri Slovenije, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 122EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine, nočitev  z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v dvoposteljnih sobah, ogled Sremske Mitrovice, obvezno lokalno vodenje, kjer je potrebno, organizacijo potovanja, osnovo nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, riziko odpovedi, dodatno zdravstveno zavarovanje CORIS.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Srbija

  Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano,... 2 dni, 99 EUR.
  Prestolnica zabave

  Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano,… 2 dni, 99 EUR.

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu - Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,...3 dni, 185 EUR.
  Soteska Đerdap, nepozabno potovanje

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu – Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,…3 dni, 185 EUR.

  Srbija je dežela, ki obiskovalca ne pusti hladnega. Ponosni Srbi so sami po sebi original brez primere in čisto mogoče je, da vas bodo po nekaj dneh,...
  Obiščite pravo srce Srbije!

  Srbija je dežela, ki obiskovalca ne pusti hladnega. Ponosni Srbi so sami po sebi original brez primere in čisto mogoče je, da vas bodo po nekaj dneh,…