Srbija je dežela, ki obiskovalca ne pusti hladnega. Ponosni Srbi so sami po sebi original brez primere in čisto mogoče je, da vas bodo po nekaj dneh,...

Beograd in Šumadija


Obiščite pravo srce Srbije!

Odhodi: od marca do novembra 2022

Čas potovanja: 3 dni/2 noči

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Beograd
Odhod z dogovorjenega mesta v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Zagreba, Slavonskega Broda in Sremske Mitrovice ter prihod v Beograd v opoldanskih urah. Ogled mesta, delno z avtobusom, delno peš z lokalnim vodnikom. Najprej vožnja do Kalemegdana; sprehod po znameniti beograjski trdnjavi, nato spust v mestno središče in ogledi: Trg republike z zveznim parlamentom, mestna hiša, Terazije, Študentski trg, Varoš kapija, Novi Beograd, Narodno gledališče, Narodni muzej, dvor kneginje Ljubice (ogled notranjosti), stolnica, pravoslavna cerkev sv. Save, nato vožnja do Dedinja, mimo muzeja 25. maja in Hiše cvetja, nato ogled muzeja Nikole Tesle. Po ogledih nastanitev v hotelu, večerja z glasbo v restavraciji Velika Skadarlija. Nočitev.

2. dan: Beograd-Topola-Oplenac-Beograd
Po zajtrku najprej ogled Avale in nato vožnja v Šumadijo. Postanek v Topoli in ogled mesta. Nato vožnja proti Oplencu, kjer boste obiskali mavzolej Karadžordževičev in cerkev sv. Jurija. Vožnja skozi Aranđelovac nazaj proti Beogradu. Prihod v hotel in krajši počitek. Večerja z glasbo na Adi Ciganliji.

3. dan: Beograd-Novi Sad-Sremski Karlovci-Slovenija
Po zajtrku vožnja proti Vojvodini. Najprej ogled znamenite Petrovaradinske trdnjave nad Novim Sadom in ogled Novega Sada. Nadaljevanje vožnje do Sremskih Karlovcev, kjer bo kosilo. Po kosilu povratek proti Sloveniji.ž

Cena potovanja na osebo je: 248,00 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4*, 2 x večerja v navedenih restavracijah po programu, vstopnina in lokalna vodenja, kosilo v Sremskih Karlovcih, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Srbija

  Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano,... 2 dni, 99 EUR.
  Prestolnica zabave

  Videli boste Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita, nekdanji stadion JNA in Marakano,… 2 dni, 99 EUR.

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu - Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,...3 dni, 185 EUR.
  Soteska Đerdap, nepozabno potovanje

  Ogledali si bomo največjo pravoslavno cerkev na Balkanu – Svetega Savo, se zapeljali mimo Novega dvora, Trga republike s parlamentom,…3 dni, 185 EUR.

  Kulinarika, srbski melos in prijazni domačini. Utrip Beograda in večerne zabave. Sproščen izlet in gurmansko potepanje. Splavi, Skadarlija, nočno življenje, 3 dni, 216 EUR

  Kulinarika, srbski melos in prijazni domačini. Utrip Beograda in večerne zabave. Sproščen izlet in gurmansko potepanje. Splavi, Skadarlija, nočno življenje, 3 dni, 216 EUR