Življenje v modernem Sarajevu teče po širokih avenijah s tramvajskimi progami med številnimi palačami in olimpijskimi objekti....2 dni, 155 EUR (vključena večerja).

Sarajevo in Vrelo Bosne


Preplet vzhoda in zahoda

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do novembra 2024

Minimalno št. potnikov: 45

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Sarajevo
V zgodnjih jutranjih urah zbor na mestu, ki ga določi zaključena skupina in odhod v smeri Zagreba. Vožnja po avtocesti mimo mejnih prehodov Obrežje in Slavonski Brod do prestolnice Bosne in Hercegovine- Sarajeva. V spremstvu lokalnega vodnika najprej panoramski ogled mesta in sprehod do Baščaršije. Sprehodili se bomo mimo Vijećnice, katedrale sv. Srca Jezusovega, Saborne cerkve, Principovega mostu, Begove džamije,… Zaradi številnih verskih objektov različnih religij pravijo Sarajevu tudi “Evropski Jeruzalem”. Po ogledih  še nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje mesta, pokušino prave turške kave ali znamenitih čevapčičev,… V poznih popoldanskih urah nastanitev v hotelu. V večernih urah vas vabimo v tipično restavracijo, kjer bo večerja s pridihom bosanske kuhinje. Po želji skupine možnost zabave in nepozabnega nočnega življenja v eni izmed mnogih sarajevskih diskotek. Prenočevanje.

2. dan: Sarajevo-Vrelo Bosne-Slovenija
Zajtrk v hotelu. Še nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe na Baščaršiji. V zgodnjih popoldanskih urah vožnja z vmesnim postankom pri olimpijskem stadionu Koševo do izvira reke Bosne, ki se nahaja v  neposredni bližini Sarajeva, natančneje pod planoto Igman. Sprehod po enem od najlepše urejenih parkov, ki slovi po svoji naravni lepoti. Sledi vožnja po dolini reke Bosne z vmesnimi postanki za osvežitev mimo Doboja in Zagreba proti domu, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih nočnih urah.

Cena potovanja na osebo je: 155 EUR

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, parkirnine, cestne in ostale pristojbine, nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v dvoposteljnih sobah v Sarajevu, večerjo na Baščaršiji, zunanje oglede po programu, slovensko vodenje, obvezno lokalno vodenje kjer je potrebno, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, riziko odpovedi, dodatno zdravstveno zavarovanje CORIS.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Bosna in Hercegovina