Prepustite se prijetni vožnji mimo Olimpijskega mesta, vezirskega Travnika in  Jajca do  Banja Luke, kjer nas čaka pokušina tradicionalnih...2 dni, 215 EUR (večerja vključena).

Od Sarajeva do Banja Luke


Prestolnici bošnjaških entitet

Čas potovanja: 2 dni
Odhodi: od marca do novembra 2024
Minimalno št. potnikov: 45
Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija – Sarajevo
Ob dogovorjeni uri zbor udeležencev na dogovorjenem mestu in vožnja do Slavonskega Broda in naprej mimo Doboja in Zenice do Sarajeva. Zaradi številnih objektov različnih religij, pravijo Sarajevu tudi “Evropski Jeruzalem”. Sprehodili se bomo mimo Vječnice, katedrale Sv. Srca Jezusovega, Begove džamije, Stare sinagoge, Principovega mostu,… Še nekaj prostega časa za pokušino znamenitih čevapčičev, turške kavice ali sladke baklave na Baščaršiji. V poznih popoldanskih urah namestitev v hotelu. Zvečer vas vabimo v eno izmed tipičnih restavracij, kjer nas bodo postregli z obilnimi specialitetami, prav tako pa bo poskrbljeno tudi za živo glasbo. Po želji skupine skupaj poiščemo najboljšo zabavo v mestu. Prenočevanje.

2. dan: Sarajevo – Travnik – Jajce – Banja Luka – Slovenija
Zajtrk v hotelu in vožnja do Travnika, ki velja za eno najbolj slikovitih mest v državi. Krajši postanek za ogled rojstne hiše nobelovca Iva Andriča, Šarene džamije, medrese, džamije Gazi-Age, izvira Plave vode,… Nadaljevanje vožnje do Jajca, kjer se Pliva po slikovitih 30m slapovih izliva v reko Vrbas. Sprehod po mestu mimo Esme-Sultanije džamije, sahat kule, stare trdnjave,… Vsekakor si bomo ogledali tudi muzej II. zasedanja AVNOJ-a uin imeli nekaj prostega časa. Vožnja po slikoviti dolini reke Vrbas do Banja Luke, prestolnice entitete Republike Srpske. Panoramski ogled mesta in prosti čas za kosilo in osvežitev. NAdaljevanje vožnje prosti domu, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih popodlanskih urah.

Cena potovanja na osebo je: 215 EUR

Cena vključuje:

  • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom,
  • prenočevanje z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v ožjem središču Sarajeva,
  • večerjo v tipični restavraciji,
  • vse vstopnine po programu,
  • zunanje oglede po programu,
  • osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Bosna in Hercegovina