Sproščeni, športno-zabavni vikend...3 dni, 240 EUR.

Banja Luka, Kanjon reke Vrbas in Terme Laktaši


Sproščeno in kulinarično potovanje z raftingom

Odhodi: od aprila do oktobra 2024

Prevoz: avtobus

Minimalno št. potnikov: 45

Program potovanja:

 1. dan: SLOVENIJA–BANJA LUKA:
  Zgodaj popoldne zbor potnikov in vožnja mimo Zagreba v smeri Banja Luke. Namestitev v hotelu in kratek počitek. Sledi ogled znamenitosti kot so trdnjava Kaštel, Muzej Republike Srbske, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice, Banjaluško nadškofijo, stavbo vlade Republike Srpske, Muzej sodobne umetnosti, Ferhadija džamija… Večerja.  Možnost nadaljevanja zabave na glavni mestni promenadi do zgodnjih jutranjih ur. Prenočevanje.
 1. dan: BANJA LUKA–RAFTING NA REKI VRBAS:
  Po zajtrku še nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe. Nato se boste odpravili na rafting po reki Vrbas. Predhodno bo še malica …(‘uštipci’, kajmak, jajca, sir, slanina). V rafting centru boste najprej izbrali oz. prejeli ustrezno opremo. Nato vožnja do startnega mesta, kjer boste prevzeli čoln in skiperja. Približno dve do tri urni (odvisno od ‘vodostaja’) rafting poteka po najlepšem in najbolj zanimivem spodnjem delu kanjona. Skiper bo skrbel za varno, lepo in tudi malo adrenalinsko vožnjo. Po končanem spustu sledi piknik, kjer ne bo manjkalo domačih dobrot (‘čorba, roštilj’).  Popoldanski piknik se bo ob prijetnem druženju prelevil v večer, ko  se boste lahko zabavali v enem izmed lokalov z živo glasbo..
 2.  dan: BANJA LUKA–TERME LAKTAŠI–SLOVENIJA:
  Po zajtrku si boste privoščili par uric razvajanja v termah Laktaši. Terme so predvsem znane kot odlično mesto po napornem delavniku za počitek in sprostitev zaradi zdravilne termalne vode, ki tudi blagodejno vpliva na srce in ožilje, metabolizem in splošno počutje.  Kopanju v termalnem bazenu pa boste lahko dodali tudi kakšno prijetno masažo za še boljše počutje.  V popoldanskih urah se boste poslovili od Laktašev in se napotili proti domu kamor boste prispeli v večernih urah.

CENA: 240 EUR, pri najmanj 45 udeležencih

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestnine in parkirnine, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu kategorije 4* v dvoposteljnih sobah v ožjem središču mesta, obroke navedene v programu, vstopnino za kopanje v termah Laktaši, rafting po programu, slovensko vodenje,  lokalno vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačilo za 1/1 sobo: 50 EUR za vse dni potovanja

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, kraja odhoda, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev. Pripravimo vam lahko tudi dvodnevni program.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Bosna in Hercegovina

  Bogato potovanje: Banja Luka,Trapisti, Pivovarna in etno vasi, 265 EUR
  veselo druženje, vse v ceni potovanja

  Bogato potovanje: Banja Luka,Trapisti, Pivovarna in etno vasi, 265 EUR

  Večerja in zabava v Banja Luki, Muzej AVNOJA v Jajcu, hiša Ivana Andiča v Travniku. 
2 dni, 192 EUR
  Po nostalgičnih poteh

  Večerja in zabava v Banja Luki, Muzej AVNOJA v Jajcu, hiša Ivana Andiča v Travniku.
  2 dni, 192 EUR

  Odkrijte lepote skrivnostne Hercegovine, poglejte skoke s starega mostu v Mostarju ter se napotite v smeri Dubrovnika... 2 dni, 246 EUR.
  Utrip orienta in lepote Jadrana

  Odkrijte lepote skrivnostne Hercegovine, poglejte skoke s starega mostu v Mostarju ter se napotite v smeri Dubrovnika… 2 dni, 246 EUR.