Med drugim si boste ogledali Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, znano kot miniaturno evropsko mesto s 13 ambasadami. Letalo, 3 dni, 375 EUR.

POTEP PO ČRNI GORI


Odlično za druženje in zabavo

Čas potovanja: 3 dni/2 noči

Minimalno št. potnikov: 30

Odhod: od februarja do junija 2020

Prevoz: letalo, avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Zagreb-Dubrovnik-Budva
V zgodnjih jutranjih urah odhod avtobusa do letališča in polet iz Zagreba v Dubrovnik. Prestop na turistični avtobus in vožnja do Dubrovnika. Sledi ogled starega mestnega jedra, ki leži ob vznožju hriba Srđ. Pot vas bo vodila izpred mestnih vrat, imenovanih Pile, ki so danes najbolj uporabljani vhod v staro mestno jedro, po glavni mestni ulici Stradun, ki je zasut nekdanji morski rokav med otočkom Lave in kopnim. Ob njej boste videli Onofrijevo fontano, frančiškanski samostan z eno najstarejših lekarn v tem delu Evrope (iz leta 1317), cerkev sv. Vlaha, Knežev dvor, katedralo z zakladnico in se sprehodili po obzidju. Prosto za individualne sprehode in drobne nakupe. Sledi vožnja v Črno goro. Prestop meje in nadaljevanje poti ob čudoviti črnogorski obali do Budve. Namestitev v hotelu, v dvoposteljnih sobah in večerja. Možnost obiska korza v Budvi in prijeten klepet v enem od množice gostinskih lokalov … Nočitev v hotelu.

2. dan: Črnogorska tura    Cetinje-Lovčen-Kotor-Budva
Samopostrežni zajtrk. Po zajtrku odhod na Montenegro-turo. Ogledali si boste Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, znaneo kot miniaturno evropsko mesto s 13 ambasadami. Obisk rezidence kralja Nikole I. in muzeja. Nato nadaljevanje vožnje po serpentinah do Njegušev, rojstnega kraja največjega črnogorskega pesnika Njegoša. Pokušina pršuta, sira in domačega vina. Vzpon na Lovčen in ogled mavzoleja. Pozno popoldne povratek v Budvo, prosto do večerje, večerja in možnost zabave. Nočitev v hotelu.

3. dan: Budva-Kotor-mini križarjenje-Dubrovnik-Zagreb-Slovenija
Samopostrežni zajtrk. Prosto za individualne dejavnosti, sprehode in možnost kopanja. Okoli poldneva vožnja do Perasta. Izlet z ladjico do otoka Gospa od Škrpjela in ogled cerkvice na otoku. Po ogledu vožnja z ladjico do Kotorja. Kosilo v restavraciji. Ogled mesta pod zaščito UNESCA, ki ga obdaja 4,5 km dolgo in 25 m visoko obzidje. Prosto za individualne oglede. Pozno popoldne vožnja s trajektom skozi ožino Boke Kotorske in naprej na Hrvaško. Zvečer prihod na letališče in polet letala v Zagreb. Prihod v Slovenijo v poznih nočnih urah.

Cena potovanja na osebo  je:  375 EUR

Cena vključuje: letalski prevoz Zagreb-Dubrovnik-Zagreb vključno z letališkimi pristojbinami, prevoz na letališče v Zagreb, prevoze s turističnim avtobusom po Hrvaški in Črni gori po programu, 2 x polpenzion v hotelu, izlete po programu z vstopninami, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Črna Gora

  Budva je najbolj priljubljena turistična točka Črne Gore in vsako leto privabi na tisoče obiskovalcev. Avtobus, 3 dni, 168 EUR (polpenzion).
  Črnogorski Saint Tropez

  Budva je najbolj priljubljena turistična točka Črne Gore in vsako leto privabi na tisoče obiskovalcev. Avtobus, 3 dni, 168 EUR (polpenzion).

  Prihod v olimpijsko mesto in ogled mestnih znamenitosti: staro mestno jedro z Baščaršijo, Ali Pašina džamija...Montenegro tura ( Budva, Cetinje Kotor). 4 dni, avtobus, 247 EUR (polpenzion).
  Prek planin do jadranskega morja

  Prihod v olimpijsko mesto in ogled mestnih znamenitosti: staro mestno jedro z Baščaršijo, Ali Pašina džamija…Montenegro tura ( Budva, Cetinje Kotor). 4 dni, avtobus, 247 EUR (polpenzion).

  Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem,...Letalo, 3 dni, 348 EUR.
  Biser Jadranske obale

  Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem,…Letalo, 3 dni, 348 EUR.