Budva je najbolj priljubljena turistična točka Črne Gore in vsako leto privabi na tisoče obiskovalcev. Avtobus, 3 dni, 168 EUR (polpenzion).

BUDVA “CITY BREAK”


Črnogorski Saint Tropez

Čas potovanja: 3-4 dni/2 noči

Prevoz: avtobus

Čas potovanja: 3 dni/ 2 noči

Prevoz: avtobus

Čas potovanja: 3 dni/2 noči

Minimalno št. potnikov: 45

Odhod: od februarja do novembra 2020

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: SLOVENIJA–DUBROVNIK–BUDVA
Ob dogovorjeni uri zbirališče potnikov na vnaprej določenem mestu. Vožnja z modernim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške. V dopoldanskih urah prihod do Dubrovnika. To zgodovinsko mesto je bilo nekdaj neposredni tekmec Benetk in je bogatelo predvsem na račun dobro razvite trgovine. Sprehodili se bomo po Stradunu, kjer boste lahko občudovali palačo Sponza, Knežjo palačo, frančiškanski samostan, Onofrijevo fontano, Orlandov steber, mestni zvonik,… Nadaljevanje vožnje čez zaliv Boke Kotorske do najbolj znanega letovišča Črnogorske obale mesta Budva. Nastanitev v hotelu, večerja, možnost odhoda v diskoteko in prenočevanje.

2. dan: BUDVA
Po zajtrku sprehod po starem mestnem jedru. Budva je ob slikovitem starem mestnem jedru dosegla svoj sloves tudi s čudovitimi prostranimi peščenimi plažami. Mesto je polno mediteranske romantike in izredno redkih naravnih znamenitosti. Sprehod po slikovitih uličicah do cerkve Sv. Ivana. Prosti čas za samostojne oglede in nakupe. Popoldan prosto, po želji skupine vožnja z ladjico po črnogorskem primorju do Svetega Štefana, bisera Črne Gore. Zvečer večerja, možnost odkrivanja bogatega nočnega življenja in prenočevanje.

3. dan: BUDVA–KOTOR–SLOVENIJA
Po zajtrku vožnja v zaliv Boke Kotorske do idiličnega mesteca Kotor. Srednjeveško mestece se ponaša z enim najdaljših obzidij na Jadranu in je vpisano na seznam svetovne kulturne dediščine. Prosti čas za sprehod po mestu z možnostjo ogleda Pomorskega muzeja. Nadaljevanje vožnje proti južni Dalmaciji, čez dolino reke Neretve in naprej po avtocesti v smeri Slovenije. Prihod domov je predviden za pozne nočne ure.

Cena potovanja na osebo je: 168 EUR

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, polpenzione (večerja in zajtrk) v hotelu turistične kategorije v dvoposteljnih sobah v Budvi, obvezno lokalno vodenje po Dubrovniku, izlet v zaliv Boke Kotorske, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacijo potovanja in DDV.

Možno doplačilo: Montenegro tura (vstopnina za muzej kralja Nikole v Cetinjah in mavzolelej na Lovčenu, degustacija pršuta in sira v Njeguših) 20€ po osebi ( udeležba najmanj 25 oseb )

Končna cena do določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev. – See more at: http://kompas-celje.si/index.php/trije-biseri-hrvaske/#sthash.QWQZi9aG.dpuf

 

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Črna Gora

  Prihod v olimpijsko mesto in ogled mestnih znamenitosti: staro mestno jedro z Baščaršijo, Ali Pašina džamija...Montenegro tura ( Budva, Cetinje Kotor). 4 dni, avtobus, 247 EUR (polpenzion).
  Prek planin do jadranskega morja

  Prihod v olimpijsko mesto in ogled mestnih znamenitosti: staro mestno jedro z Baščaršijo, Ali Pašina džamija…Montenegro tura ( Budva, Cetinje Kotor). 4 dni, avtobus, 247 EUR (polpenzion).

  Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem,...Letalo, 3 dni, 348 EUR.
  Biser Jadranske obale

  Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem,…Letalo, 3 dni, 348 EUR.

  Med drugim si boste ogledali Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, znano kot miniaturno evropsko mesto s 13 ambasadami. Letalo, 3 dni, 375 EUR.
  Odlično za druženje in zabavo

  Med drugim si boste ogledali Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, znano kot miniaturno evropsko mesto s 13 ambasadami. Letalo, 3 dni, 375 EUR.