Črna Gora je prepoznavna po sanjski obali, ki velja za eno najlepših v Evropi, zanimivih primerih sredozemske arhitekture, odlični balkanski hrani in gostoljubnih ljudeh. 4 dni, 220 EUR

ČRNA GORA – AVTOBUS


Dežela kontrastov in morskih užitkov

Čas potovanja: 4 dni/3 nočitve

Minimalno št. potnikov: 45

Odhod: od februarja do novembra 2020

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Dubrovnik-Budva
V zgodnjih jutranjih urah odhod avtobusa z vmesnimi postanki za osvežitev v smeri Dalmacije. V dopoldanskih urah prihod do Dubrovnika.  Sprehod po zgodovinskem središču bisera Jadrana, prosto za individualne oglede in okoli dvajanste ure odhod proti Črni gori. Po prihodu v Budvo namestitev v hotelu, prosto za oddih, spoznavanje mesta in raziskovanje bližnje okolice. Večerja v hotelu in prenočevanje.

2. dan: Budva-Lovčen-Njegoši-Cetinje-Budva
Po zajtrku odhod na »Montenegro turo«.Vožnja z avtobusom do kraljevskega mesta Cetinje. Ogled starega mestnega jedra ter obisk kraljeve palače. Iz Cetinja odhod na Lovćen in sprehod po stoterih stopnicah  do Njegoševega mavzoleja. Nadaljevanje vožnje do vasice Njeguši, kjer nas domačini postrežejo z znanim pršutom in sirom. Vrnitev po vijugastih poteh nazaj v Budvo in prosti čas do večerje. V večernih urah možnost sprehoda po glavni mestni promenadi in raziskovanje pestrega nočnega življenja. Prenočevanje.

3. dan: Budva-Sveti Štefan-Skadarsko jezero-Budva
Zajtrk in vožnja do panoramske točke od koder se odpira prelep pogled na eno največjih znamenitosti – polotok Sveti Štefan. Nadaljevanje vožnje do Skadarskega jezera, ki je poznano kot največji rezeoar sladke vode na balkanskem polotoku. Jezero je pravi ptičji raj in dom številnih ogroženih rastlinskih vrst. Vožnja z ladjico po jezeru in postanek v enem izmed skritih zalivčkov. Med vožnjo nas prijazni domačini postrežejo z dobrotami značilnimi za to področje. Povratek v hotel, večerja in prenočevanje.

4. dan: Budva-Kotor-Slovenija
Po zajtku odhod proti Sloveniji. Krajši postanek v Kotorju (mesto pod zaščito UNESCA), ki ga obdaja 4,5 km dolgo in 25 m visoko obzidje. Veličastno obzidje varuje prelepe kamnite uličice, trge, katedralo, manjše cerkve in razkošne palače. Ogled starega mestnega jedra: stolp z uro (17 stol.) – nekdanji sramotilni steber, najstarejšo katedralo sv. Tripun (1166) in pomorski muzej. Nekaj časa bo na voljo tudi za kavico in sok v prijetnih lokalih starega mestnega jedra. Nadaljevanje vožnje mimo Neuma in Splita z vmesnimi postanki za osvežitev proti domu, kamor je prihod predviden v poznih nočnih urah.

Cena potovanja na osebo je: 220 EUR

Cena vključuje: avtobusni prevoz s sodobnim turističnih avtobusom,  3 x polpenzion v hotelu turistične kategorije 3* v Budvi, “Montenegro turo”: degustacija pršuta in sira, vstopnina v plačo kralja Nikole in mavzolej na Lovćenu, vožnjo z ladjico po Skadarskem jezeru vključno s prigrizkom, vse vstopnine na poti, slovensko vodenje, lokalnega vodnika, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Črna Gora

  Budva je najbolj priljubljena turistična točka Črne Gore in vsako leto privabi na tisoče obiskovalcev. Avtobus, 3 dni, 168 EUR (polpenzion).
  Črnogorski Saint Tropez

  Budva je najbolj priljubljena turistična točka Črne Gore in vsako leto privabi na tisoče obiskovalcev. Avtobus, 3 dni, 168 EUR (polpenzion).

  Prihod v olimpijsko mesto in ogled mestnih znamenitosti: staro mestno jedro z Baščaršijo, Ali Pašina džamija...Montenegro tura ( Budva, Cetinje Kotor). 4 dni, avtobus, 247 EUR (polpenzion).
  Prek planin do jadranskega morja

  Prihod v olimpijsko mesto in ogled mestnih znamenitosti: staro mestno jedro z Baščaršijo, Ali Pašina džamija…Montenegro tura ( Budva, Cetinje Kotor). 4 dni, avtobus, 247 EUR (polpenzion).

  Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem,...Letalo, 3 dni, 348 EUR.
  Biser Jadranske obale

  Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem,…Letalo, 3 dni, 348 EUR.