Tridnevno potovanje na Češko s posebnim poudarkom na obisku Prage.
268 EUR

Češka s Prago in Brnom


Češka po dolgem in počez

Čas potovanja: 3 dni/2 noči

Odhod: od februarja do decembra 2024

Minimalno št. potnikov: 45

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija- Češky Krumlov-Češke Budejovice-Praga
V zgodnjih jutranjih urah odhod avtobusa z zbirnega mesta in vožnja skozi Avstrijo na Češko. Prihod v Češky Krumlov, zanimivo manjše srednjeveško mesto z lepo ohranjenim mestnim jedrom, gradom in cerkvami. Nadaljevanje poti in krajši postanek v Čeških Budejovicah, mestu ob reki Vltavi z dobro ohranjenim mestnim trgom. Pozno popoldne prihod v Prago in nastanitev v hotelu. Večerja in prenočevanje.

2. dan: Zlata Praga
Zajtrk v hotelu in ogled več kot tisoč let stare češke prestolnice. Videli boste: zgradbo Loretto, grajski kompleks Hradčanov s prečudovito stolnico sv. Vida, Karlov most, kjer boste občudovali glasbenike, najrazličnejše trgovce, slikarje in druge umetnike. Sprehod mimo Staromestenskega in glavnega Vaclavskega trga, kjer boste lahko ob mogočni arhitekturi občudovali tudi številne trgovine, od najbolj cenenih do najprestižnejših. Po želji (doplačilo) večerja v značilni češki pivnici. Nočitev v hotelu.

3. dan: Brno-Slovenija
Zajtrk in odhod proti domu. Krajši postanek boste naredili v Brnu. Krožni ogled starega mesta, srca Moravske, kjer se mešata zgodovinsko okolje s sodobnim življenjskim slogom. Po ogledih odhod proti domovini, prihod v poznih večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 268,00 EUR

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestne in ostale pristojbine, 1 x polpenzion, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu najmanj 3*, namestitev v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, večerja v pivnici (prevoz, spremstvo in vrček piva) v Pragi, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Češka za skupine

  Redkokatera evropska država je ohranila tako zelo bogato umetnostno dediščino v podobi gradov in dvorcev, kot jo je Češka. 2 dni, 215 EUR (polpenzion, vstopnine).
  Impresivna dediščina starih mest z vključenimi vstopninami

  Redkokatera evropska država je ohranila tako zelo bogato umetnostno dediščino v podobi gradov in dvorcev, kot jo je Češka. 2 dni, 215 EUR (polpenzion, vstopnine).

  Avtobusno potovanje po južnih mestih Češke. Ogledali si boste Telč, Jindrichov Hradec, Trebon, Češke Budjejovice in grad Hluboka. 2 dni, 215 EUR (polpenzion, vstopnine).
  Dežela impresivne arhitekture, vključene vstopnine

  Avtobusno potovanje po južnih mestih Češke. Ogledali si boste Telč, Jindrichov Hradec, Trebon, Češke Budjejovice in grad Hluboka. 2 dni, 215 EUR (polpenzion, vstopnine).

  V Pragi se boste najprej odpravili v Hradčane... ne bo vam ušlo tudi mini križarjenje po Vltavi. 2 dni, 229 EUR.
  Praga še z druge perspektive

  V Pragi se boste najprej odpravili v Hradčane… ne bo vam ušlo tudi mini križarjenje po Vltavi. 2 dni, 229 EUR.