Bratislava, izlet v slovaško prestolnico z bogatim programom 2 dni, 158 EUR (večerja, kosilo, degustacija).

Bratislava in Nežidersko jezero


Ravninski svet vinogradov in gozdov

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Odhodi: od marca do novembra 2022

Prevoz: avtobus, ladja

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Eisenstadt-Bratislava
Zjutraj odhod sodobnega turističnega avtobusa iz kraja, ki ga določi zaključena skupina. Vožnja do mejnega prehoda Šentilj. Nadaljevanje vožnje mimo Gradca in Gradiščanske. Na poti postanek za jutranjo kavico. Vožnja do glavnega mesta Gradiščanske Eisenstadta/Železnega. Postanek za krajši ogled Esterhazyevega gradu in sprehod po »Haydnovem« mestu. Po ogledu in oddihu nadaljevanje poti proti slovaški meji. Prestop in prihod v Bratislavo. Popoldne ogled mesta: Bratislavski grad, staro mestno jedro, katedrala sv. Martina, Mihaelov stolp, Slovaško narodno gledališče … Po sprehodu skozi staro mestno jedro vožnja do hotela, namestitev, osvežitev in nato večerja v eni od znanih restavracij. Nočitev v hotelu.

2. dan: Nežidersko jezero-Rust-Slovenija
Zajtrk. Po zajtrku možnost manjših nakupov in nadaljevanje vožnje proti avstrijski meji in Nežiderskemu jezeru. Obisk srednjeveškega zgodovinskega mesteca Rust (mesto vina in štorkelj). Krajši ogled mesta in prestop na turistično ladjo ter vožnja po jezeru. Po panoramski vožnji popoldansko kosilo in degustacija vina v vinski kleti. Proti večeru povratek proti domu, do slovenske meje in naprej proti domu, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

Cena potovanja na osebo je: 158 EUR

Cena vključuje: stroške prevoza s turističnim avtobusom, hotelske storitve na osnovi nočitve z zajtrkom v hotelu turistične kategorije, večerjo v restavraciji, kosilo v Avstriji, degustacijo vin in vožnjo s turistično ladjo po Nežiderskem jezeru, vse oglede po programu, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Cene pri potovanjih z letali so preračunane na najmanj 30 potnikov, potovanja s 50 sedežnimi turističnimi avtobusi pa na 45 potnikov.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Slovaška

  Bratislava je polna pozitivne energije in življenja. Zanimiva okolica z gradom Devin...
3 dni, 178 (polpenzion, degustacija).
  Dežela v srcu Evrope

  Bratislava je polna pozitivne energije in življenja. Zanimiva okolica z gradom Devin…
  3 dni, 178 (polpenzion, degustacija).

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).
  Na obrobjihPanonske nižine

  Bratislava je ena najbolj hitrorazvijajočih prestolnic Evrope, prava lepotica ob Donavi s pregovorno odličnim nočnim življenjem. 3 dni, 195 EUR (večerja).

  Obiščite Slovaško - deželo v srcu Evrope. Glavno mesto Bratislava vas bo lepo presenetilo...
2 dni, 110 EUR.
  Pravljično mesto zabave

  Obiščite Slovaško – deželo v srcu Evrope. Glavno mesto Bratislava vas bo lepo presenetilo…
  2 dni, 110 EUR.