Andaluzija je silna in vznemirljiva, obsijana s soncem, temperamentna in strastna, je domovina flamenca, bikoborb, čudovitih mest... 5 DNI, 745 EUR.

NAJLEPŠA MESTA ANDALUZIJE


Granada, Sevilla, Cordoba

Čas potovanja: 5 dni /4 noči

Minimalno št. potnikov: 30

Odhodi: od marca do novembra 2020

Prevoz: letalo, avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Benetke-Madrid-Granada
Zgodaj zjutraj zbirališče skupine in avtobusni prevoz do letališča pri Benetkah. Polet v Španijo. Po pristanku v Madridu prevoz s posebnim avtobusom v Granado. Najpomembnejšo znamenitost so postavili že mavri: dvorec Alhambra … Zanimiv bo ogled katedrale in kraljeve kapele. Po ogledih nastanitev v hotelu. Večerja, prenočevanje.

2. dan: Granada-Gibraltar
Zajtrk. Dopoldanski ogled trdnjave Alhambra in čudovitih vrtov Generalife. Ob obali boste nadaljevali z vožnjo do »kolonialnega« Gibraltarja, ki ga Angleži nikakor ne spustijo iz rok. Naokoli se boste peljali z njihovimi malimi avtobusi. Obiskali boste kraško jamo sv. Mihaela in »opičjo skalo«. Območje je znano kot prostocarinska cona. Po ogledih nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

3. dan: La Linea-Jerez-Sevilla
Zajtrk in avtobusna vožnja v Jerez de la Frontiera. Znani so po kleteh šerija, ki je dobil ime prav po tem mestu. Obisk kleti in spoznavanje pridelave in kletarjenja. Sherry boste tudi poskusili. Po ogledu vožnja v Sevillo, glavno in najlepše andaluzijsko mesto. Panoramski avtobusni ogled mesta in nastanitev v hotelu. Popoldne sprehod po živahnih ulicah židovske četrti Barrio de Santa Cruz. Zvečer dopolnite z ogledom in poslušanjem temperamentnega andaluzijskega plesa – flamenka. Nočitev.

4. dan: Sevilla-Cordoba
Po zajtrku boste obiskali slovito stolnico, Španski trg in si ogledali mogočni Alcazar ali Casa de Pilatos. Popoldne vožnja mimo prostranih oljčnih nasadov v Cordobo. V centru se boste sprehodili po značilnih vijugastih ulicah Barria de la Juderia in opazovali živahna notranja dvorišča. Nastanitev v hotelu in prenočevanje.

5. dan: Cordoba-Madrid-Benetke-Slovenija
Po zajtrku ogled ene največjih svetovnih mošej/stolnic (Mezquita) – biser arabske arhitekture iz časa kalifata. Po ogledih vožnja z vmesnimi postanki na madridsko letališče. Polet v Benetke v poznih popoldanskih urah. Avtobusni prevoz v Slovenijo.

Cena: 745 EUR

Cena vključuje: avtobusni prevoz na letališče v Italiji in nazaj, letalski prevoz Benetke-Madrid-Benetke, avtobusne prevoze v Španiji po programu, 4 x prenočevanje z zajtrkom v v hotelih s 3*, eno večerjo v hotelu, zunanje oglede, lokalno vodstvo, kjer to zahtevajo lokalni turistični zakoni, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Doplačila: enoposteljna soba, vstopnine, flamenko.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / Španija

  Kraljevo mesto, ki navduši vsakogar. Letalo, 4 dni, 520 EUR

  Kraljevo mesto, ki navduši vsakogar. Letalo, 4 dni, 520 EUR

  V štirih dneh si boste ogledali Granado, Cordobo, Sevillo in Malago.
Letalo, 540 EUR.

  V štirih dneh si boste ogledali Granado, Cordobo, Sevillo in Malago.
  Letalo, 540 EUR.

  Svetovljansko mesto z nezgrešljivo Gaudijjevo arhitekturo, vedno živahno ulico 'Ramblo'...
Letalo, 4 dni, 515 EUR.

  Svetovljansko mesto z nezgrešljivo Gaudijjevo arhitekturo, vedno živahno ulico ‘Ramblo’…
  Letalo, 4 dni, 515 EUR.