Ogledali so boste Bruselj, Gent, Brugge, Antwerpen, Waterloo... Avtobus, 4 dni, 244 EUR.

Belgijska pravljica


Dežela piva in čokolade

Čas potovanja: 4 dni/2 noči

Odhodi: od marca do novembra 2022

Minimalno št. potnikov: 45

Prevoz: avtobus

Program potovanja:

1. dan: Slovenija-Rosenheim

Popoldanski zbor udeležencev in odhod z avtobusom čez Gorenjsko in skozi tunel Karavanke. Vožnja po Avstriji mimo Beljaka in Salzburga do Nemčije. Vmes postanek za osvežitev. Pri Rosenheimu enourni postanek v mestu z lepo urejenim centrom. Sprehod po mestu.

2. dan: Rosenheim-München-Bruselj
Nadaljevanje z nočno vožnjo po nemških avtocestah mimo Münchna in Stuttgarta ter Aachna proti Belgiji. Zjutraj prihod v glavno mesto – Bruselj. Orientacijski avtobusni ogled mesta: mimo stavb institucij Evropske skupnosti, parlament, kraljeva palača, stolnica, sodna palača. Prijeten sprehod po centru od vodnjaka Maneken Piss-a do Glavnega trga z veličastnimi cehovskimi palačami, borza … Namestitev v hotelu, nočitev.

3. dan: Bruselj-Gent-Brugge-Antwerpen
Zajtrk. Nato celodnevni izlet po najlepših krajih Belgije. Gent je zaradi številnih kanalov imenovan tudi “Severne Benetke”. Najbolj vas bodo pritegnile palače ob reki in okolica stare mestne hiše ter utrjeno grajsko poslopje sredi vode. Možno bo pogledati tudi Gentski oltar v katedrali sv. Baavo. Še prijetnejši bo sprehod po centru v flamskem mestu Brugge, kamor avtobusi in večinoma tudi avtomobili nimajo dostopa. Ozke ulice tudi tam prepredajo kanali. Med ogledi je nujen obisk stare bolnice in cerkve “Naša gospa” z Michelangelovim kipom. Vožnja v Antwerpen. Namestitev, večerja, nočitev.

4. dan: Antwerpen-Waterloo-Nemčija-Slovenija
Po zajtrku vožnja v Waterloo, kjer si boste ogledali prizorišče končnega Napoleonovega poraza – Waterloo in spominska obeležja na Butte du Lion. Nato vožnja mimo Luxemburga po nemških in avstrijskih avtocestah do Slovenije.

Cena vključuje: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom po programu, 2 x prenočevanje z zajtrkom v hotelu, namestitev v dvoposteljni sobi, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

Cena potovanja na osebo je: 244 EUR

 Doplačila: enoposteljna soba, večerje, vstopnine.

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / BELGIJA

  Bruselj in drugi lepi kraji Belgije - Gent, Brugge... Letalo, 3 dni, 525 EUR.
  Nepozaben vikend v Belgiji

  Bruselj in drugi lepi kraji Belgije – Gent, Brugge… Letalo, 3 dni, 525 EUR.

  Nizozemska in Belgija sta znani po številnih čudesih, katere boste videli in spoznali, pa je odvisno od tega, v katerem letnem času se odločite za obisk. 5 dni, letalo, 580 EUR.
  Po državah Beneluxa

  Nizozemska in Belgija sta znani po številnih čudesih, katere boste videli in spoznali, pa je odvisno od tega, v katerem letnem času se odločite za obisk. 5 dni, letalo, 580 EUR.