Bruselj in drugi lepi kraji Belgije - Gent, Brugge... Letalo, 3 dni, 525 EUR.

BELGIJA – 3 DNI


ODHODI: od aprila do novembra 2021

ČAS POTOVANJA: 3 dni/2 noči

MINIMALNO ŠT. POTNIKOV: 30

PREVOZ: letalo

 

 1. dan: SLOVENIJA–TREVISO–BRUSELJ

Odhod avtobusa z dogovorjenega mesta in vožnja do letališča Treviso od koder bo ob 9.20 polet v Bruselj. Po pristanku prihod v glavno mesto – Bruselj. Orientacijski avtobusni ogled mesta: mimo stavb institucij Evropske skupnosti, parlament, kraljeva palača, stolnica, sodna palača. Prijeten sprehod po centru od vodnjaka Maneken Piss-a do Glavnega trga z veličastnimi cehovskimi palačami, borza… Namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

 1. dan: BRUSELJ–GENT–BRUGGE–BRUSELJ

Zajtrk. Nato celodnevni izlet po najlepših krajih Belgije. Gent je zaradi številnih kanalov imenovan tudi “Severne Benetke”. Najbolj vas bodo pritegnile palače ob reki in okolica stare mestne hiše ter utrjeno grajsko poslopje sredi vode. Možno bo pogledati tudi Gentski oltar v katedrali sv. Baavo. Še prijetnejši bo sprehod po centru v flamskem mestu Brugge, kamor avtobusi in večinoma tudi avtomobili nimajo dostopa. Ozke ulice tudi tam prepredajo kanali. Med ogledi je nujen obisk stare bolnice in cerkve “Naša gospa” z Michelangelovim kipom. Povratek v Bruselj. Večerja in prenočevanje.

 1. dan: BRUSELJ–TREVISO–SLOVENIJA

Zajtrk. Dopoldan priporočamo po dogovoru z vodnikom individualni ogled Kraljevega muzeja starejše, umetnosti, ki hrani svetovno znane zbirke starih flamskih in drugih slikarjev od 15.-18. st., kot so Rubens, Hals, Bruegel starejši oz. muzej moderne umetnosti, Gemaelde galerije. Za sladkosnede bo zanimiv ogled muzeja čokolade, kjer boste spoznali, kako v Belgiji pridelujejo tako znane praline in imenitno čokolado. Možen je tudi ogled muzeja piva. Popoldne prevoz na letališče od koder bo ob 19.10 polet v Treviso. Po pristanku ob 20.45 prevoz v Slovenijo.

 

Cena: 525 EUR

CENA VKLJUČUJE: letalski in avtobusni prevoz po programu, oglede po programu, 2 x prenočevanje z zajtrkom v hotelu s 3*, namestitev v dvoposteljni sobi, dve večerji, slovensko vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.

DOPLAČILA: enoposteljna soba, vstopnine.

 

Končna cena bo določena na podlagi dogovora glede datuma potovanja, števila udeležencev in morebitnih dodatnih storitev.

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: za skupine / BELGIJA

  Nizozemska in Belgija sta znani po številnih čudesih, katere boste videli in spoznali, pa je odvisno od tega, v katerem letnem času se odločite za obisk. 5 dni, letalo, 580 EUR.
  Po državah Beneluxa

  Nizozemska in Belgija sta znani po številnih čudesih, katere boste videli in spoznali, pa je odvisno od tega, v katerem letnem času se odločite za obisk. 5 dni, letalo, 580 EUR.

  Ogledali so boste Bruselj, Gent, Brugge, Antwerpen, Waterloo... Avtobus, 4 dni, 244 EUR.
  Dežela piva in čokolade

  Ogledali so boste Bruselj, Gent, Brugge, Antwerpen, Waterloo… Avtobus, 4 dni, 244 EUR.