Zagotovljen odhod v Dubaj, na ogled enega največjih gradbenih sejmov.
Direkten let iz Ljubljane.

Gradbeni sejem The Big 5


DUBAJ, odhod 4.12. – zagotovljeno.

Gradbeni sejem The BIG 5 , na katerem se predstavlja več kot 2000 razstavljavcev iz 60 držav sveta je odlična priložnost za navezovanje poslovnih stikov in pregled najnovejših proizvodov in inovativnih tehnologij.


ODHOD: nedelja, 4.12.2022 ROK ZA PRIJAVO: 28. 9. 2022, oz. do zasedbe prostih mest
ČAS POTOVANJA: 8 dni/ 7 noči MIN. ŠTEVILO POTNIKOV: 20

Program Potovanja:

1. dan: LJUBLJANA – DUBAJ
Zbirališče udeležencev v na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana od koder bo ob 14.30 direkten polet v Dubaj. Pristanek ob 23.20 po lokalnem času. Po pristanku prevoz do hotela. Namestitev in prenočevanje.

2. dan: DUBAJ – OGLED SEJMA BIG5
Po zajtrku poldnevni orientacijski ogled mesta istoimenskega Emirata ob Arabskem zalivu, ki se je v nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče Arabskega polotoka. Nato vožnja do sejemskega prizorišča (Dubai World Trade Center) in ogled sejma. Prenočevanje.

3. dan – 5.dan : DUBAJ – OGLED SEJMA BIG5
Po zajtrku celodnevni ogled sejma. Nočitev.

6. dan: DUBAJ
Po zajtrku prosto za samostojne oglede. Ob predhodnem dogovoru bo možen ogled največje stavbe na svetu – Burj Khalifa ali pa obisk Muzeja prihodnosti.

7. dan: DUBAJ
Po zajtrku prosto za samostojne oglede. Popoldne vam za doplačilo priporočamo pravo doživetje puščave na izletu z džipi. Po adrenalinski vožnji čez peščene sipine si boste oddahnili v kampu – postavljenem po vzoru pravih beduinskih taborov, kjer vas bo ob okusni večerji spremljal ‘program pod zvezdami’.

8. dan: DUBAJ – LJUBLJANA
Zajtrk,  prevoz na letališče od koder bo ob 10.00 direkten polet letala  v Ljubljano. Pristanek v Ljubljani ob 13.30.


CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, prevoz letališče–hotel–letališče, 7 nočitev s samopostrežnimi zajtrki v hotelu 4*,  poldnevni ogled mesta, strošek slovenskega spremljevalca in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

DOPLAČILA: vožnja z metrojem cca 10 EUR, jeep safari in samopostrežna večerja – 85 EUR, obisk stolpnice Burj Khalifa – 60 EUR, Muzej prihodnosti – 60 EUR, napitnine 15 EUR.

NAMESTITEV: predvidena v hotelu Courtyard by Marriott World Trade Center. Hotel se nahaja zraven sejemskega prizorišča Dubai World Trade Center.

Registracijo za obisk razstave lahko uredite na internetni strani: www.thebig5.ae

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: / Sejmi

  Sejem, ki ga v Düsseldorfu pripravijo vsaka 3 leta, je pravi naslov za vse, ki spremljate novosti in napredek na področju trgovine.
2 ali 3 dni - letalo/vlak.
  DÜSSELDORF 26. 2. – 3. 3. 2023

  Sejem, ki ga v Düsseldorfu pripravijo vsaka 3 leta, je pravi naslov za vse, ki spremljate novosti in napredek na področju trgovine.
  2 ali 3 dni – letalo/vlak.

  Največji svetovni sejem  izobraževanja DIDACTA 2023 poteka tokrat od 7.-11.3.2023 v Stuttgartu. 3 dni/ avtobus
  STUTTGART 7. 3. – 11. 3. 2023

  Največji svetovni sejem  izobraževanja DIDACTA 2023 poteka tokrat od 7.-11.3.2023 v Stuttgartu. 3 dni/ avtobus

  Ogled vodilnega strokovnega sejma sanitarne, ogrevalne in prezračevalne tehnologije ter klime. Letalo iz Lj - 2 ali 3 dni.
  FRANKFURT 13. 3. – 17. 3. 2023

  Ogled vodilnega strokovnega sejma sanitarne, ogrevalne in prezračevalne tehnologije ter klime. Letalo iz Lj – 2 ali 3 dni.