Od 16. do 21. septembra 2019 se bodo v Hannovru na vodilnem sejmu EMO zbrali vsi najpomembnejši proizvajalci iz sveta kovinsko predelovalne industrije.

Sejem EMO 2019


Hannover 16.9. – 21.9.2019

Od 16. do 21. septembra 2019 se bodo v Hannovru na vodilnem sejmu EMO zbrali vsi najpomembnejši proizvajalci in končni uporabniki iz sveta kovinsko predelovalne industrije. Velikost sejma vsakemu obiskovalcu zagotavlja popoln pregled inteligentne proizvodne tehnike s področja obdelovalnih strojev za obrezovanje in preoblikovanje, proizvodnih sistemov, preciznih orodij, merilne tehnike, avtomatiziranega toka materiala, tehnologij CAx, krmilne in pogonske tehnike ter pribora. Velikost in vloga sejma EMO Hannover kot najpomembnejše platforme za področje obdelave kovin motivirata razstavljavce, da predstavijo stroje v takšnih dimenzijah in v takšnem številu, kot jih ni mogoče videti na nobeni drugi prireditvi. Obiskovalec si izdelek torej lahko ogleda, ga otipa in prime v roke ter na podlagi konkretnega izdelka prisluhne razlagi, kaj ta zmore in katere so njegove prednosti.

ODHOD: 16. 9. 2019      
ROK PRIJAVE: 1. 8. 2019
ČAS POTOVANJA: 2 DNI
MINIMALNO ŠTEVILO POTNIKOV: 20

 1. dan, ponedeljek, 16. september: LJUBLJANA­­–FRANKFURT–HANNOVER
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika in ob 7.05 polet  letala Adrie Airways v Frankfurt in potem naprej z Lufthanso  proti Hannovru. Pristanek v Hannovru ob 10.50. Po pristanku prevoz s posebnim avtobusom do sejmišča, kjer boste lahko takoj začeli s strokovnimi ogledi in sestanki. Čas za ogled sejma do poznega popoldneva. Po ogledu, prevoz do hotela v okolici Hannovra. Namestitev in prenočevanje.

2. dan, torek, 17. september: HANNOVER– FRANKFURT–LJUBLJANA
Po zajtrku prevoz do sejma in ogled sejma do zgodnjih popoldanskih ur. Prevoz z avtobusom na letališče. Ob 16.10 polet letala preko Münchna v Ljubljano s pristankom ob 21.25.


CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz, prevoz z avtobusom po programu, letališke pristojbine in zavarovalne takse, nočitev z  zajtrkom v hotelu, organizacijo in vodenje ter DDV.

 DOPLAČILA: sejemske vstopnice: dnevna 36 EUR, za več dni 65 EUR.

 

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: / Sejmi

  Vabimo vas v Köln, na ogled najpomembnejšega svetovnega bienalnega sejma hrane in pijač, ki bo potekal od 5. do 9. oktobra 2019.
  Köln 5.10. – 9.10.2019

  Vabimo vas v Köln, na ogled najpomembnejšega svetovnega bienalnega sejma hrane in pijač, ki bo potekal od 5. do 9. oktobra 2019.

  Največji svetovni sejem plastike in gume.
Posebno letalo - 3 dni, odhod: 19.10.2019.
  DÜSSELDORF, 16. – 23.10.2019

  Največji svetovni sejem plastike in gume.
  Posebno letalo – 3 dni, odhod: 19.10.2019.

  Sejem z dolgoletno tradicijo. Seznanili se boste lahko z vsemi najpomembnejšimi izvoznimi proizvodi kitajskega gospodarstva.
  Guangzhou 15. oktober – 4. november 2019

  Sejem z dolgoletno tradicijo. Seznanili se boste lahko z vsemi najpomembnejšimi izvoznimi proizvodi kitajskega gospodarstva.