Največji svetovni sejem  izobraževanja DIDACTA 2023 poteka tokrat od 7.-11.3.2023 v Stuttgartu. 3 dni/ avtobus

SEJEM DIDACTA


STUTTGART 7. 3. – 11. 3. 2023

Največji svetovni sejem  izobraževanja DIDACTA 2023 poteka tokrat od 7.-11.3.2023 v Stuttgartu. Vabimo vas na zanimiv obisk sejma združen z obiski krajev, kjer je živel in delal Primož Trubar.

Odhod: četrtek, 9.3.2023
Najmanjše število potnikov: 35 na 50 sedežnem turističnem avtobusu

Program potovanja:

1.dan, četrtek, 9.3.2023: Slovenija – Ulm – Stuttgart
Vožnja preko Avstrije v Nemčijo. Na poti krajši postanki za oddih. Prihod v Ulm. Postanek za ogled starega mestnega jedra in znamenite cerkve z najvišjim zvonikom na svetu. Proti večeru prihod v okolico Stuttgarta, namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2.dan: petek, 10.3.2023: sejem Didacta
Zajtrk v hotelu. Vožnja do sodobnega sejmišča Messe Stuttgart. Celodevni ogled sejma DIDATCA . Proti večeru povratek v hotel in nočitev.

3.dan: sobota 11.3.2023: Stuttgart-–Tübingen – Derendingen – Slovenija
Po zajtrku vožnja v živahno univerzitetno mesto Tübingen,kjer je živel in delal Primož Trubar. Tukaj so leta 1550 natisnili Katekizem in Abecednik – prvi slovenski knjigi. Ogled mestnega središča, ki je ohranilo lepo srednjeveško podobo. V bližnjem Derendingenu ogled cerkve sv. Gala, kjer je 19 let vodil župnijo in kjer je Trubar tudi pokopan. Po ogledih povratek v smeri Avstrije in Slovenije. Vožnja s krajšimi postanki. Prihod domov je predviden za pozne nočne ure.

Cena vključuje stroške prevoza s sodobnim turističnim avtobusom na navedenih relacijah, stroške cestnin, stroške dveh voznikov, namestitev v hotelu turistične kategorije v okolici Stuttgarta, v dvoposteljnih sobah, na osnovi nočitve z zajtrkom, oglede po programu, organizacijo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Prijave in informacije:
KOMPAS CELJE d. d., PE Velenje, Rdeča dvorana, telefon 03 898 63 54,  e-pošta: sejmi@kompas-celje.si

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA za potovanje Kompasa Celje d. d. so sestavni del programa in so vam na voljo v poslovalnicah KOMPASA Celje d. d. oz. na internetni strani www.kompas-celje.si.

 

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: / Sejmi

  Zagotovljen odhod v Dubaj, na ogled enega največjih gradbenih sejmov.
Direkten let iz Ljubljane.
  DUBAJ, odhod 4.12. – zagotovljeno.

  Zagotovljen odhod v Dubaj, na ogled enega največjih gradbenih sejmov.
  Direkten let iz Ljubljane.

  Sejem, ki ga v Düsseldorfu pripravijo vsaka 3 leta, je pravi naslov za vse, ki spremljate novosti in napredek na področju trgovine.
2 ali 3 dni - letalo/vlak.
  DÜSSELDORF 26. 2. – 3. 3. 2023

  Sejem, ki ga v Düsseldorfu pripravijo vsaka 3 leta, je pravi naslov za vse, ki spremljate novosti in napredek na področju trgovine.
  2 ali 3 dni – letalo/vlak.

  Ogled vodilnega strokovnega sejma sanitarne, ogrevalne in prezračevalne tehnologije ter klime. Letalo iz Lj - 2 ali 3 dni.
  FRANKFURT 13. 3. – 17. 3. 2023

  Ogled vodilnega strokovnega sejma sanitarne, ogrevalne in prezračevalne tehnologije ter klime. Letalo iz Lj – 2 ali 3 dni.