London  lahko odkrivamo vedno znova…muzeji, prireditve, nakupovalne ulice in tipični pubi.... že od 599 EUR

LONDON


4 dni – letalo, odhod: 20.2., 28.2.2024

Program potovanja:
  1. dan: Zbor potnikov na letališču v Zagrebu predvidoma ob 05.00 zjutraj (po želji organiziran transfer iz Slovenije). Polet z nizkocenovno družbo Ryanair ob 07.00 in pristanek na letališču Stansted ob 08.30 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih organiziran prevoz z avtobusom v LONDON in takojšen avtobusni panoramski krožni ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Nastanitev v hotelu turistične kategorije. Prosto popoldne za prve nakupe ali oglede. Po želji možen organiziran odhod v mestno jedro in nazaj z našim vodnikom (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu.
  2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s … V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.
  3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji). Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.
  4. dan: Zajtrk in prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Organiziran popoldanski transfer na letališče. Polet nizkocenovne družbe Ryanair iz letališča Stansted predvidoma ob 16.45 ter pristanek na letališču v Zagrebu ob 20.00 po lokalnem času. Po želji še transfer nazaj do Ljubljane, Celja in Maribora.

 

Cena potovanja po osebi: 

599 EUR pri najmanj 40 potnikih

655 EUR pri najmanj 30 potnikih

 

CENA VKLJUČUJE: letalski polet z nizkocenovno družbo na relaciji Zagreb-London-Zagreb, vse letališke takse, 1 večji kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm) + 1 kos manjše ročne prtljage (dimenzij 40 x 20 x 25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz letališča do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.

 

 

Povpraševanje

Ime in Priimek (obvezno)

Telefon

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Prosimo prepišite kodo na modrem ozadju v prazno polje:
captcha

Vaše povpraševanje je neobvezujoče. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poglejte vse ponudbe v kategoriji: / Top ponudba! Potovanja